Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΘ΄ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ…

No Comments Share:

Επιτέθηκαν στους ¨διαμαρτυρόμενους με φιλιά¨ κραυγάζοντας πως ¨αυτοί είναι ανήθικοι¨

Διαμαρτυρία με φιλιά έγινα ενάντια στην ανακοίνωση περί ηθικής που έγινε από τα μεγάφωνα στο μετρό της Άγκυρας τις περασμένες μέρες. Μια ομάδα άλλη όμως με συνθήματα και κραυγές για τον Αλλάχ επιτέθηκε στους διαμαρτυρόμενους, ενώ μετά από την διαμαρτυρία, και την ώρα που έφευγαν οι διαμαρτυρόμενοι δέχτηκαν επιθέσεις από ομάδα που τους περίμενε.

Σύμφωνα με την είδηση της Φατμα Ακσού από την Χουριέτ, πριν ακόμη από την διαμαρτυρία, περίμεναν στον σταθμό άντρες της δημοτικής αστυνομίας μαζί με σεκιούριτι του μετρό και επίσης 5 αστυνομικούς.

Επιτέθηκαν με κραυγές για τον Αλλάχ

Γύρω στις 18.30 την ώρα που μπροστά στον σταθμό του μετρό Κουρτουλούς είχαν μαζευτεί 30 άτομα και ενώ μόλις είχαν αρχίσει την διαμαρτυρία τους, μια άλλη ομάδα 30 ατόμων τους επιτέθηκαν φωνάζοντας συνθήματα και κραυγές υπέρ του Αλλάχ. Μεταξύ των δύο ομάδων παρενέβησαν τα ΜΑΤ.

Η ομάδα που διαμαρτύρονταν για την ¨διαμαρτυρία με φιλιά¨ αφού φώναξαν συνθήματα, συνομίλησαν με τους αστυνομικούς και ακολούθως απομακρύνθηκαν από την περιοχή. Στο μεταξύ αυτοί που θελαν να κάνουν την διαμαρτυρία με φιλιά έφτασαν τους 200 και κατευθύνθηκαν προς το σταθμό του μετρό. Αστυνομία, δημοτική αστυνομία και σεκιούριτι του μετρό προσπάθησαν να τους εμποδίσουν με τα σώματα τους αλλά οι διαμαρτυρόμενοι τους ξεπέρασαν και εισήλθαν στον σταθμό του μετρό.

Έμειναν περίπου 10 λεπτά στον σταθμό, κάποια ζευγάρια φιλήθηκαν, και μετά από μια σύντομη ανακοίνωση ενάντια στην ¨παρότρυνση ηθικής¨ αποχώρησαν από τον σταθμό. Εκείνη την στιγμή και ενώ οι διαμαρτυρόμενοι αποχωρούσαν, δέχτηκαν επίθεση από ομάδα που τους περίμενε στην άκρη του δρόμου και κάποιοι τραυματίστηκαν. Οι τραυματισμένοι διαδηλωτές μεταφέρθηκαν για θεραπεία, ενώ οι επιτεθέντες διέφυγαν με ταξί.

…………….

 

Haber.sol.org 25/5/2013

Previous Article

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓIΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ

Next Article

O ΧΑΛΙΤ ΕΡΕΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *