Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ακόμη ένας που ήπιε απολυμαντικό και οινόπνευμα για να προστατευτεί από τον ιό…

No Comments Share:

Πέθανε άνθρωπος που φέρεται να είχε πιει απολυμαντικό

Στο Τεκιρνταγ πέθανε ένας άνθρωπος ο οποίος θέλοντας να προστατευθεί από τον κορονοϊό φέρεται να ήπιε απολυμαντικό και οινόπνευμα.

Σύμφωνα με την είδηση από το DHA, ο Μπαρις Τσιμεν που είχε ψυχολογικά προβλήματα, ήπιε χθες απολυμαντικό και οινόπνευμα.

Ασθενοφόρο που κάλεσαν η μητέρα και η αδερφή του τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Τσερκεζκιοι, όπου και πέθανε.

Ο Τσιμεν είπε στην οικογένεια του ότι είχε πιεί απολυμαντικό και οινόπνευμα, ενώ η ακριβής αιτία θανάτου του θα καθοριστεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

Dezenfektan içtiği öne sürülen adam hayatını kaybetti

26/4/2020

Σχ : Παρόμοια δεκάδες περιστατικά :

30 νεκροί και 20 στην εντατική που ήπιαν καθαρό οινόπνευμα για να προφυλαχθούν !!!

Στους 30 έφτασε ο αριθμος των νεκρών στην Κωνσταντινούπολη από “κατανάλωση καθαρού οινοπνεύματος” , ενώ 20 ακόμη βρίσκονται στην εντατική.

Στην Κωνσταντινούπολη κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες πολλά άτομα αναφέρεται πως δηλητηριάστηκαν, καθώς για να προφυλαχθούν από τον νέο ιό, ήπιαν το αποκαλούμενο “σπίρτο” ποτό που γίνεται με καθαρό οινόπνευμα το οποίο πρώτα το έβαλαν πάνω στο σώμα τους και μετά το ήπιαν.
Στους 30 έφτασαν αυτοί που έχασαν την ζωή τους σε Ζειτινμπουρνού, Μπασάκσεχιρ, Εσενγιούρτ, Γκιούνγκιορεν, Φατίχ, Μπαγτζιλάρ, Κιουτσουκτσεκμετζέ, Ατάσεχιρ και Μπειλίκντουζου. Από αυτούς που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία, 20 εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Από τους 29 που συνελήφθησαν στα πλαίσια της έρευνας, οι 18 και στο παρελθόν είχαν μεταφερθεί στα δικαστήρια και από αυτούς οι πέντε είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ οι 13 είχαν απελευθερωθεί.
,…….
Οι αρμόδιοι προειδοποίησαν, καταρχήν τους καταγόμενους από το Τουρκμενιστάν αλλά και όλους τους πολίτες, να μην καταναλώνουν καθαρό αλκοόλ ή ποτά μπόμπες, με σκοπό να προστατευτούν από τον νέο ιό ή άλλες ασθένειες.

https://tr.sputniknews.com/koronavirus-salgini/202003251041683476-istanbulda-saf-alkolden-olenlerin-sayisi-30a-yukseldi/

25/3/2020

Previous Article

¨Η Ελλάδα κάνει στρατιωτικές ασκήσεις με τους στρατιώτες που εγκατέστησε στα νησιά μας¨…

Next Article

Συγκρούσεις Αράβων-Αφρικανων και φωτιές στο καμπ της Σάμου…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *