Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Tουρκία-πρώτη στον κόσμο στην ταχύτητα εξάπλωσης του ιού !

0 σχόλια Share:

Η Τουρκία έγινε η χώρα που πιο γρήγορα από όλες έφτασε στα 10.000 κρούσματα.

Την ώρα που η Ιταλία έφτασε σε 10.000 κρούσματα του Covid-19 σε 40 μέρες, η Τουρκία έφτασε σε αυτό το νούμερο σε 20 μέρες

Την ώρα που η επιδημία του νέου κορωνοϊού συνεχίζει την εξάπλωση του εκτός Κίνας, στην Τουρκία τα κρούσματα έφτασαν στα 10.827, ενώ ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 168. Στις 30 Μαρτίου ο υπουργός Υγείας Φαχρεττίν Κοτζά ανακοίνωσε πως τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 10.000 και οι νεκροί έφτασαν τους 168.

Στις χώρες Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από τον ιό, παρά τα μέτρα καραντίνας, υπάρχει μια πορεία ανόδου και καθόδου στον αριθμό των κρουσμάτων. Η ταχύτητα με την οποία περνάνε οι χώρες τον αριθμό των 10.000 κρουσμάτων διαφέρει.

Στις ΗΠΑ όπου τις πρώτες μέρες υπήρχαν λίγα κρούσματα, κατά τις τελευταίες μέρες, με την αύξηση του αριθμού των τεστ που γίνονται, πολλαπλασιάστηκε και ο αριθμός των κρουσμάτων.

Τουρκία-η χώρα με την μεγαλύτερη ταχύτητα στην αύξηση των κρουσμάτων

Σύμφωνα με την βάση δεδομένων του πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς των ΗΠΑ, που ανανεώνει στιγμιαία τα κρούσματα στον κόσμο, μεταξύ των χωρών ΗΠΑ, Ιράν, Νότια Κορέα, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία που επλήγησαν ιδιαίτερα, η Τουρκία είναι η χώρα με τα περισσότερα  κρούσματα μέσα σε 10 μέρες.

siya

Η Ιταλία έφτασε σε 40 μέρες, ενώ η Τουρκία σε 20

Η Τουρκία ήταν η χώρα που πιο γρήγορα από άλλες έφτασε στα 10.000 κρούσματα. Έτσι ενώ η Ιταλία έφτασε σε 10.000 κρούσματα του Covid-19 σε 40 μέρες, η Τουρκία έφτασε σε αυτό το νούμερο σε 20 μέρες. Εντύπωση προκαλεί ότι στην Ιταλία που υπάρχουν οι περισσότεροι θάνατοι, στις πρώτες 20 μέρες υπήρξαν μόνο 3 κρούσματα, ενώ μετά υπήρξε στιγμιαία άνοδος.

Στις ΗΠΑ έφτασαν στα 10.000 κρούσματα σε δύο μήνες 

Στις ΗΠΑ όπου υπάρχει ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων στον κόσμο, ξεπέρασαν το όριο των 10.000 κρουσμάτων μετά από 2 μήνες.

https://siyasihaber4.org/10-bin-vaka-sayisina-en-hizli-ulasan-ulke-turkiye

31/3/2020

Σχ. : Αναλογιστείτε πως αυτά είναι τα ΕΠΙΣΗΜΑ (δηλαδή τα ψεύτικα) στοιχεία της Τουρκίας….

Οπότε το τι γίνεται στην πραγματικότητα, ο Θεός μόνο το ξέρει…

Previous Article

Έρχεται αμνηστία, αλλά όχι για αυτούς που άσκησαν κριτική στον Ερντογάν…

Next Article

Σαμποτάζ στον αγωγό φυσικού αερίου Ιράν-Τουρκίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *