Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

24 οικογενειακοί γιατροί και νοσοκόμες βγήκαν θετικοί στο τεστ του νέου ιού

No Comments Share:

Εντοπίστηκαν 24 γιατροί και νοσοκόμες που υπηρετούν σε διάφορα σημεία της Κωνσταντινούπολης και οι οποίοι βγήκαν θετικοί στο τεστ του κορωνοϊού.

Την ώρα που εργαζόμενοι στην υγεία αγωνίζονται με όλη τους την ψυχή ενάντια στην πανδημία, ο Κουτμπετίν Ντεμίρ-πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Οικογενειακών Γιατρών Κων/λης, δήλωσε πως 24 γιατροί και νοσοκόμες που υπηρετούν σε διάφορα σημεία της Κωνσταντινούπολης, βγήκαν θετικοί στο τεστ του κορωνοϊού

¨ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ¨

………..

Ο Ντεμίρ είπε: ¨Κάποιοι νοσηλεύονται κλινήρεις, ενώ άλλοι συνάδελφοι μας ακολουθούν την θεραπεία στο σπίτι. Δεν υπάρχει κάποια κατάσταση ανησυχίας για την υγεία των φίλων μας. Δυστυχώς μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου ως κοινωνία κάναμε λάθη. Από τα τέλη του Φεβρουαρίου μέχρι τις αρχές του Μαρτίου, οι πολίτες που ερχόταν από το εξωτερικό, για να πάρουν ιατρική βεβαίωση προσέφευγαν στα οικογενειακά ιατρεία. Στο μεταξύ εκεί ερχόταν σε επαφή με άλλους που ήταν στην αναμονή. Ως οικογενειακοί γιατροί, το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι οι φόρμες και τα γυαλιά¨.

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕΡΗ

Ο Δρ. Ντεμίρ είπε πως πέρα από έκτακτες καταστάσεις και ανάγκες, κανείς πολίτης δεν πρέπει να βγαίνει από το σπίτι του και πρόσθεσε πως ¨Ακόμη και σήμερα έχουμε ανθρώπους που έρχονται να εξετασθούν επειδή τους ξύνει η παλάμη ή ¨παίζει¨ το μάτι τους. Τα κέντρα υγείας είναι τα πιο επικίνδυνα μέρη. Στους πολίτες μας λέμε πως ¨Εκτός από έκτακτες καταστάσεις μην έρχεστε¨.

https://artigercek.com/haberler/24-aile-hekimi-ile-hemsirenin-koronavirus-testi-pozitif

25/3/2020

Previous Article

Νοσοκόμες που είναι σε καραντίνα καλούνται να δουλέψουν, ενώ άλλες αγοράζουν μόνες τους τα υλικά προστασίας….

Next Article

Μαθήματα από Έβρο και νησιά μέχρι στιγμής

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *