Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρόεδρος Οικογενειακών Γιατρών Tουρκίας : “Θα γίνουμε χειρότερα από την Ιταλία”

0 σχόλια Share:

Οικογενειακοί γιατροί : ¨Να εξαλειφθεί η έλλειψη ιατρικών υλικών διότι μπορεί να γίνουμε χειρότερα από την Ιταλία¨

Η Φιλιζ Ουναλ-πρόεδρος του Τμήματος Οικογενειακών Γιατρών του ιατρικού Συλλόγου Τουρκίας δήλωσε “Στην Ιταλία από τους 600 οικογενειακούς γιατρούς οι 100 νόσησαν και εξ αυτών οι δύο πέθαναν. Αν αναλογιστούμε πως στην Τουρκία έχουν δοθεί ιατρικά υλικά μόνο για 10 μέρες, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την ίδια ή και χειρότερη εικόνα”
Η Ουναλ ανέφερε ότι καθώς πλέον οι μάσκες δίνονται μόνο με ιατρική συνταγή, ουρές σχηματίζονται μπροστά στα οικογενειακά ιατρεία και πρόσθεσε πως “Οι άνθρωποι έχουν δίκιο να ανησυχούν αλλά ενδεχομένως μπορεί να κολλήσουν ιό την ώρα που θα έρθουν για να τους γράψουμε τη συνταγή για τη μάσκα”.
Η έλλειψη ιατρικών υλικών και το ότι δεν αυξήθηκαν τα μέτρα προφύλαξης των εργαζομένων στην υγεία συνιστούν κίνδυνο για την υγεία της κοινωνίας. Έλλειψη υλικών υπάρχει στα ιατρικά κέντρα οικογένειας πού είναι η πρώτη προτίμηση των πολιτών.
…..
Η Ουναλ είπε πως “Στην Ιταλία από τους 600 οικογενειακούς γιατρούς οι 100 νόσησαν και εξ αυτών οι δύο πέθαναν. αν συνεχιστεί έτσι η έλλειψη ιατρικών υλικών στην Τουρκία είναι αναπόφευκτο ότι θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μία εικόνα ακόμη χειρότερη από αυτήν της Ιταλίας. Στο κέντρο υγείας οικογένειας όπου εργάζομαι μοιράστηκαν μάσκες μόνο για 10 μέρες ενώ γάντια και φόρμες δεν υπάρχουν καθόλου. Επίσης δεν μας δόθηκαν καθόλου τεστ για να χρησιμοποιήσουμε στους υπόπτους αρρώστους.”.
…….

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202003201041645089-aile-hekimleri-tibbi-malzeme-eksikligi-giderilsin-italyadan-daha-vahim-olabiliriz/

20/3/2020

Σχ: Και την ίδια ώρα ο μισότρελλος δικτάτορας ξοδεύει πολλά χρήματα για τους πολέμους του σε Συρία, Ιράκ και Λιβύη…

Αν αρχίσουν να πέφτουν σαν τα κουνούπια οι άνθρωποι (που δεν το ευχόμαστε φυσικά) να τα θυμούνται αυτά…

Previous Article

Το παράπονο ενός εθνοφύλακα

Next Article

Τα φίδια που έθρεψε ο Ταγίπ, τον “δαγκώνουν”…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *