Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τρομακτική πια η κατάσταση σε νοσοκομεία της Τουρκίας

0 σχόλια Share:

Τρομακτική η κατάσταση στα νοσοκομεία

Άσχημα τα νέα που έρχονται από διάφορα νοσοκομεία. Εργαζόμενοι στην υγεία κολλάνε τον ιό. Και υπεύθυνη για αυτό είναι η κυβέρνηση η οποία δεν μπόρεσε να σκεφτεί από πριν να αναπτύξει μία σωστή μέθοδο καραντίνας και να στήσει κέντρα καραντίνας από πριν.
Στην Τουρκία όπου επί μακρόν δεν γινόταν καν τεστ για τον νέο ιό και κάποιοι φέρονταν σαν να μην υπάρχει η αρρώστια, πλέον βγαίνουν περισσότερα στο φως. Από την άλλη μεριά οι ειδήσεις που έρχονται από τα νοσοκομεία είναι άσχημες.
Μετά από το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και φέρεται να έχει τραβηχτεί στο νοσοκομείο Ιμπνι Σινά της Αγκυρας, κυκλοφόρησε μία ακόμη είδηση. Άρχισε ΕΔΕ σε βάρος αυτού που τράβηξε το βίντεο με σκοπό να τον απολύσουν.
Το υπουργείο υγείας από την αρχή της διαδικασίας δεν φέρθηκε με διαφάνεια, ενώ ο κόσμος που προσπαθούσε να μάθει τι συμβαίνει καταδικάστηκε ουσιαστικά στην αδιαφανή ροή ειδήσεων στα social media. Επιβλήθηκε απαγόρευση ομιλίες στους εργαζόμενους στην υγεία και απειλούνται με απολύσεις.
Και πάλι η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταματήσει την ροή πληροφοριών από τα νοσοκομεία. Διότι πλέον απειλείται η ίδια η υγεία των εργαζομένων εκεί.
Νοσοκομεία στα οποία δεν είχε παρθεί κανένα σοβαρό μέτρο, ξαφνικά γέμισαν με εκατοντάδες κρούσματα. Ακόμη δεν υπάρχει δυνατότητα για διενέργεια αξιόπιστων τέστ. Οι εργαζόμενοι στην υγεία αναγκάζονται να προμηθευτούν οι ίδιοι μόνοι τους σαπούνια και είδη απολύμανσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στην gazete.red, αυτή τη στιγμή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Αιγαίου, δύο εργαζόμενοι βγήκα θετικοί στον ιό. Και είναι εργαζόμενοι από διαφορετικές υπηρεσίες. Σε κίνδυνο βρίσκονται και οι ασθενείς με τους οποίους εργάζονταν, αλλά και οι συνάδελφοί τους.
Στο ίδιο νοσοκομείο βγήκε η είδηση πως έχει βγει θετικός και ένας γιατρός αλλά αυτό ακόμη δεν επιβεβαιώθηκε. Στο νοσοκομείο εκεί υπάρχουν πολλά ύποπτα περιστατικά. Υπάρχουν κάποια για τα οποία ήδη έχουν βγει θετικά τα τεστ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πέρα από θα καταμετρηθέντα περιστατικά, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι ύποπτοι άρρωστοι.
Αναφέρεται πως η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη είναι πολύ άσχημη, ενώ αρκετά περιστατικά υπάρχουν και στην Άγκυρα.
Υπάρχει πληροφορία πως ένας καθηγητής στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τσάπα έχει μολυνθεί. Επιβεβαιώθηκε επίσης πως θετικό βγήκε το τεστ για ένα γιατρό στο νοσοκομείο Μπειλικντουζου.
Στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 9ης Σεπτεμβρίου στη Σμύρνη, θετικό βγήκε το τεστ για ένα γιατρό και τρεις νοσηλευτές.
Στο νοσοκομείο Γεσιλγιουρτ της Σμύρνης μετά από το μεσημέρι υπάρχουν 7 σίγουρα περιστατικά. Παρόμοιες ειδήσεις έρχονται και από άλλα νοσοκομεία της Σμύρνης. Στο Ντεριντζε του νόμου Κοτζαελι, υπάρχουν 20 περιστατικά, εκ των οποίων ο ένας πέθανε, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν προσκυνητές στη Μέκκα.
Πέρα από αυτά ειδήσεις έρχονται από διάφορα νοσοκομεία στην Τουρκία. Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφορεί στα social media το νοσοκομείο Ζεκαι Ταχίρ Μπουράκ πλέον είναι “γεμάτο”, ενώ στο Ιμπνι Σινά αναφέρεται πως γέμισε ο πρώτος όροφος και τώρα θα γεμίσει και ο δεύτερος. Θετικά τεστ φαίνεται να έχουν βγει και στην Καισάρεια.

Hastanelerde durum vahim

18/3/2020

Previous Article

Δωρεά στο νοσοκομείο Κομοτηνής από την ΔΕΜΠ Κομοτηνής

Next Article

Βίντεο – Επιχειρούν με αυτοσχέδιες σκάλες να περάσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *