Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ REDHACKS ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΕΤΟΥΛΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ

0 σχόλια Share:

Επίσκεψη την Παρασκευή στον Γκιουλέν από τους Ερυθρούς Χάκερς

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες τύπου ¨Είμαι εδώ¨. Η ομάδα των Ερυθρών Χάκερς κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Απριλίου ¨χάκεψαν¨ τις ιστοσελίδες του Φετουλάχ Γκιουλέν και του Risale-i Nur και έγραψαν ¨Κάτω ο Ιμάμης και τα τσιράκια του, ζήτω η επανάσταση¨.

Αναφέρουν στην ανακοίνωση τους : Συνεχίζουμε να κάνουμε χάκινγκ μέσα από την φυλακή.

………………….

Πραγματοποιούμε αυτή την μικρή διαμαρτυρία για να υπερασπιστούμε τους αθώους ανθρώπους και να πούμε ένα ¨είμαστε εδώ¨ ενάντια στις πλούσιες τάξεις που μετέτρεψαν την περιοχή μας σε μιαν ανοιχτή φυλακή δημιουργώντας μια αυτοκρατορία φόβου, καθώς και ενάντια στην κυβέρνηση του ΑΚΠ και στον ¨πράσινο¨ φασισμό της ! Μετά από την νόμιμη διαμαρτυρία μας συνελήφθησαν 17 άτομα, οι 7 προφυλακίστηκαν και μας κόλλησαν και την ετικέτα ¨ένοπλης οργάνωσης¨. Μόνες τους αποδείξεις κάποια πλαστά CD… Tους το λέμε ξεκάθαρα, εάν έχετε θάρρος βάλτε τα μαζί μας ! Μη τρομοκρατείτε αθώους ανθρώπους επειδή ¨κοινοποίησαν στο facebook κάτι¨, και εάν συνεχίσετε να το κάνετε, θα συνεχίσουμε προβάλλουμε ακόμη περισσότερο τα ¨χαρίσματα¨ σας !

Αποκαλύψαμε την βρωμιά της αστυνομίας και εσείς αντί να στραφείτε ενάντια σε αυτά, έρχεστε καταπάνω μας ! Αυτό όμως δείχνει το ποιους ¨υπηρετείτε¨ ! Είμαστε παντού ! ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ! :

……………….

 Εφ. Μπιργκιούν 14-4-2012 

Previous Article

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ !

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΡ ΣΤΙΣ ΣΑΠΠΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *