Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ιμάμης χτυπούσε με κεφαλιές την σύζυγο και έλεγε: ¨Εγώ είμαι ιμάμης, όλοι εμένα θα πιστέψουν¨….

0 σχόλια Share:

Η σύζυγος του Φατίχ Ακτσαι που βγήκε πρώτος στον διαγωνισμό Κορανίου του TRT περιέγραψε την βία: Μου έκλεινε το στόμα με πανί και μέχρι να λιποθυμήσω….

Η σύζυγος του 24 ετών Φατίχ Ακτσαι- ιεροκήρυκα ιμάμη του χωριού Γκιουνεσλι του Ερεγλι, που βγήκε πρώτος στον διαγωνισμό κορανίου του TRT, περιέγραψε στο TELE1 την βία που αντιμετώπισε από τον άντρα της. Η Φούντα Ακτσαι ανέφερε που στην χτύπησε μόλις στον δεύτερο μήνα του γάμου τους γιορτή της είπε πως “Εγώ είμαι ιμάμης, εσάς κανείς δεν σας πιστεύει εμένα θα πιστέψουν”. Η Φούντα Ακτσαι απευθύνθηκε στην υπουργείο Οικογένειας Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέγοντας πως αυτός ο άνθρωπος ακόμα ασκεί τα καθήκοντά του ενώ βγήκε πρώτος σε εκπομπή του TRT. Πλέον δεν μπορώ να παραμείνω σιωπηλή σε αυτό. Σε τέτοιες εκπομπές επιθυμώ να εμφανίζονται περισσότερο υποδειγματικά άτομα”.
Αποκαλύφθηκε πως σε βάρος του Φατίχ Ακτσάι ο οποίος βγήκε πρώτος σε διαγωνισμό ανάγνωσης Κορανίου του TRT, υποβλήθηκε μήνυση για “εσκεμμένο τραυματισμό συζύγου” και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δύο ετών.
Μετά από μήνυση της συζύγου συνελήφθη και μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος…. Στο δικαστήριο ανέφερε πως υπήρξε μόνο σπρώξιμο με την σύζυγό του και απέρριψε τις κατηγορίες.

Η Φούντα Ακτσαι περιέγραψε πως τον παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο από το δεύτερο μήνα άρχισε η βία και τα περιέγραψε ως εξής: “Παντρεύτηκα πριν από ένα χρόνο. Από τον δεύτερο μήνα του γάμου μου άρχισε η βία σε βάρος μου. Με χτυπούσε με κεφαλιές, μου έκλεινε με πανί το στόμα και με έδερνε μέχρι λιποθυμίας. Διαθέτω τις απαραίτητες φωτογραφίες στα χέρια μου. Στην αρχή τα περιέγραψα στη θεία μου και στον κουνιάδο μου και τον προειδοποίησαν αλλά αυτός δεν φοβήθηκε τίποτα. Μάλιστα τους είπε πως “εγώ είμαι ιμάμης εσάς κανένας δεν σας πιστεύει, όλοι εμένα πιστεύουν”
…..

https://tele1.com.tr/trtdeki-kuran-yarismasinin-birincisi-esine-siddetten-yargilaniyor-162060/

10/5/2020

Σχ: Δείτε τον ιμάμη…

Νεαρός, όμορφος, ενδεχομένως και μορφωμένος.

Πολλές Ελληνίδες θα μπορούσαν και να τον ερωτευτούν…

Βέβαια με το που θα φάνε την πρώτη κεφαλιά (….) προσγειώνονται λίγο στην οδυνηρή πραγματικότητα…

Previous Article

Βίντεο – Αστυνομικός πυροβολεί στον αέρα για να συλλάβει 8χρονο Κούρδο….

Next Article

8.000 ευρώ τον μήνα ενοίκιο θα δίνει η ΜΚΟ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *