Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΜΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !

No Comments Share:

Ισχυρισμός για επιστροφή της ομάδας Α

Δύο αδέρφια που έπιναν ποτό στο Κετσίορεν, ανέφεραν πως τους επιτέθηκε ομάδα που ισχυρίστηκε πως είναι η ¨ομάδα Α¨.

Στην Κετσίορεν εμφανίστηκαν ισχυρισμοί, πως η ομάδα Α που είχε ιδρυθεί στην περίοδο που δήμαρχος ήταν ο Τουργκούτ Αλτινόκ του ΜΗΡ, εμφανίστηκε πάλι στην περιοχή και ασκεί πίεση σε αυτούς που πίνουν ποτά. Ο οδηγός Γιλμάζ Καγιόζ και ο αδερφός του Οζκάν Καγιόζ στις 22.20 της 29/3 βγαίνοντας από το σπίτι τους στην συνοικία 19ης Μαΐου, πήραν από μία μπύρα. Σύμφωνα με αυτά που περιγράφουν, πριν προλάβουν να πιούνε μια γουλιά από την μπύρα, πέντε μαυροντυμένα άτομα, τους είπαν ¨Δεν μπορείτε να πιείτε μπύρα εδώ, δεν μπορείτε να καθίσετε εδώ. Είμαστε η ομάδα Α και δεν σας επιτρέπουμε να πιείτε μπύρα εδώ¨.

Στα χέρια τους είχαν όπλα

Τα αδέρφια Καγιόζ, πριν να καταλάβουν τι συμβαίνει, και ενώ προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον εαυτό τους, βγήκαν από γύρω αυτοκίνητα άλλα 7 άτομα και τους έστειλαν στο νοσοκομείο. Ο Γιλμάζ Καγιόζ αναφέρει που οι δύο εξ αυτών κρατούσαν όπλα, ενώ οι υπόλοιποι είχαν αυτοσχέδια μεγάλα μαχαίρια που έμοιαζαν με σπαθιά. Τα τραυματισμένα αδέρφια από την επίθεση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από την αστυνομία που κατέφθασε και από κατοίκους της περιοχής που συγκεντρώθηκαν λόγω του θορύβου.

Μάλιστα άτομο που παρουσιάστηκε στα αδέρφια στο νοσοκομείο ως αστυνομικός και προσπάθησε να πάρει πληροφορίες, όταν ρωτήθηκε για τα στοιχεία ταυτότητας του είπε ότι τον λένε Νουχ Α. και επιχείρησε να απομακρυνθεί γρήγορα. Με τις φωνές όμως των νοσηλευομένων αδερφών που είπαν πως είναι ένας από αυτούς που τους έδειραν, το άτομο αυτό συνελήφθη από τους σεκιούριτι και την αστυνομία. Αποκαλύφθηκε πως ο Νουχ Α. έχει ποινικό μητρώο με αδικήματα όπως απειλή και εκβιασμό.

Δήμος : Δεν υπάρχει

Αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης σε βάρος των δύο αδερφών ανέφεραν, πως οι δράστες έχουν εμφανιστεί σε κάποιες τελετές του δήμου και σε εγκαίνια, ως ασφάλεια του δήμαρχου Μουσταφά Ακ. Υπεύθυνοι της δημαρχίας διέψευσαν τους ισχυρισμούς, είπαν πως δεν υπάρχει ομάδα Α, και ότι πρόκειται για περιστατικό που αφορά τον νόμο. Πρόσθεσαν πως η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για το περιστατικό, μέσω της οποίας όπως είπαν θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

 Εφ. Ραντικάλ 3/4/2013

Previous Article

ΑΝΟΔΟΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΙΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *