Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

0 σχόλια Share:

Aπαγόρευση οινοπνευματωδών ποτών σε ανοιχτούς χώρους στην Ισπάρτα

Η νομαρχία Ισπάρτας απαγόρευσε την χρήση αλκοολούχων ποτών σε ανοιχτούς χώρους. Όσοι δεν εφαρμόσουν το νόμο θα τιμωρούνται με πρόστιμο σύμφωνα με τον νόμο περί πλημμελημάτων.

Στην απόφαση σχετικά με την ¨Παρεμπόδιση πώλησης οινοπνευματωδών σε ανοιχτούς χώρους στα όρια του νομού Ισπάρτας¨ που φέρει την υπογραφή του νομάρχη Ισπάρτας Μεμντούχ Ογούζ, αναφέρεται πως η απόφαση λήφθηκε χάριν της γαλήνης, της ασφάλειας, της δημόσιας ευημερίας, όπως και για την αποτροπή τέλεσης αδικημάτων και για την διαλεύκανση των ήδη τελεσθέντων.

Στην οδηγία αναφέρεται πως απαγορεύεται η χρήση αλκοόλ σε όλα τα δημόσια πάρκα, στους κήπους, στους ανοιχτούς χώρους που δεν έχουν εγκαταστάσεις, σε κατοικημένες περιοχές δήμων, σε δρόμους, λεωφόρους και σοκάκια, σε χώρους στάθμευσης, σε χώρους πικνίκ, σε ΚΤΕΛ, σταθμούς, πλατείες, ιστορικά μνημεία σε ανεγειρόμενες οικοδομές, σε ΑΤΜ τραπεζών , κάτω από τις γέφυρες, και σε νεκροταφεία.

Στην οδηγία αναφέρεται πως όσοι δεν εφαρμόσουν την απαγόρευση θα τους επιβάλλεται πρόστιμο σύμφωνα με το άρθρο 32 του νόμου περί πλημμελημάτων, και ότι η απόφαση έχει τεθεί σε ισχύ από τις 7/3/2013.

Η νομαρχία για την επιβολή της απόφασης και για τις σχετικές πληροφορίες, την έστειλε σε δήμους, στην διεύθυνση στρατοχωροφυλακής και αστυνομίας, στους έπαρχους, σε δημόσιες υπηρεσίες και στον τύπο.

Haber.sol.org 13/3/2013

Previous Article

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

¨ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

leo. at ut consectetur elit. suscipit libero. mattis justo tempus