Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΡΩΜΑΛΕΟΣ ΝΕΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΧΡΑΝΤ, ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ;¨

No Comments Share:

¨Δηλαδή επειδή ένας ρωμαλέος νέος σκότωσε ένα υποκείμενο ονόματι Χραντ ήταν κακό ;¨

Το περιοδικό Statüko που εκδίδεται στην Σαμψούντα έγραψε πως η δολοφονία του Ντινκ ήταν δικαιολογημένη και πρόσθεσε : Εάν το κράτος δεν πράττει τα αναγκαία, τότε επεμβαίνει το έθνος¨.

 ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ – Ο Οκαν Μπας-αρχισυντάκτης του διμηνιαίου περιοδικού Statüko στο άρθρο του γράφει τα εξής : ¨Ο Ογούν Σαμάστ ένας ρωμαλέος νέος αντιμετώπισε μια βαριά ποινή επειδή σκότωσε ένα υποκείμενο ονόματι Χραντ που έφτασε να πει πως «Το αίμα του τούρκου είναι βρώμικο», Δηλαδή έκανε κάτι κακό ;¨. Στο άρθρο του Μπας στο τεύχος του περιοδικού Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2012 αναφέρει τα εξής :

¨Ποια είναι η αιτία αυτής της αντισυμπάθειας ; Για ποιο λόγο πολίτες που προσπαθούν να διαφυλάξουν τις εθνικές και πνευματικές αξίες ενός κράτους όπως η Τουρκία, αντιμετωπίζουν τόσο ανελέητες συμπεριφορές ; Είναι γνωστό πως ο Ογούν Σαμάστ ένας ρωμαλέος νέος αντιμετώπισε μια βαριά ποινή επειδή σκότωσε ένα υποκείμενο ονόματι Χραντ που έφτασε να πει πως «Το αίμα του τούρκου είναι βρώμικο», Δηλαδή έκανε κάτι κακό ; Κατά την γνώμη μου όποιος προσβάλει με βαριές προσβολές αυτό το έθνος πρέπει να πεθάνει. Εάν το κράτος δεν κάνει την δουλειά που πρέπει, αλλά επιδοκιμάζει τον ξένο που λέει πως «Το αίμα του Τούρκου είναι βρώμικο¨ και για να γίνει αρεστό στους Αρμένιους παραβιάζει ξεκάθαρα την αρχή του εθνικισμού, τότε συγχωράτε με αλλά σε αυτό το σημείο επεμβαίνει το έθνος και αυτό το άτομο δεν έχει κανένα νόημα να δικαστεί. Ένα από τα σημεία που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε είναι το γεγονός πως πολίτες τουρκικής καταγωγής φτάνουν να φωνάζουν στους δρόμους πως ¨Είμαστε όλοι Αρμένιοι¨. Μα φίλοι μου μέχρι σήμερα δώσαμε εκατομμύρια μάρτυρες. Πόσους πολίτες αρμενικής καταγωγής είδατε να χύνονται στους δρόμους και να φωνάζουν ¨Είμαστε όλοι Τούρκοι¨ ή ¨Είμαστε όλοι Τούρκοι στρατιώτες ¨ ; Εάν είναι να συνεχίσετε αυτήν τη προκλητική προπαγάνδα πως «όλοι είμαστε Αρμένιοι¨, η Αρμενία εκεί είναι φίλοι, να πάτε εκεί. Εδώ είναι Τουρκία. Να μάθετε τη θέση σας !¨.

………………………

Εφ. Ραντικάλ 8-2-2012

Previous Article

ΜΕΤΡΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Next Article

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΙΤ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *