Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο σύζυγος την χτύπησε 100 φορές με τον πλάστη για ¨να βγει το πνεύμα¨….

No Comments Share:

……..

Μία γυναίκα στην Άγκυρα έχασε τη ζωή της όταν κατ’ εφαρμογή μιας συνεδρίας για να βγει το πνεύμα από μέσα της ο σύζυγός της την χτύπησε 100 φορές με τον πλάστη.
……
Ο σύζυγος της Σελτζούκ Τεκίν ανέφερε ότι ο χότζας τον οποίο στον οποίον τηλεφώνησε του είπε : “H γυναίκα σου είναι στοιχειωμένη από δαίμονες. Αν κάνεις αυτό που σου λέω θα σώσω τη γυναίκα σου”. Όπως είπε ¨Αρχικά διάβασε από το τηλέφωνο μία προσευχή και η σύζυγός μου ανακουφίστηκε. Ωστόσο όταν αρρώστησε μετά από λίγο του τηλεφώνησα ξανά και μου είπε πρώτα θα θυσιάσεις ένα κουρμπάνι”. Μετά μου είπε να τη χτυπήσω με τον πλάστη ελαφριά 100 φορές και μετά να κάνω βεντούζες για να καθαρίσει το  βρώμικο αίμα. Μετά μας δήλωσε πως πρέπει να νηστέψει επί 23 μέρες. Εγώ απαγγέλλοντας μία προσευχή χτύπησα την πλάτη και τη γάμπα της γυναίκας μου με ένα πλάστη 100 φορές με ελαφρύ αλλά αισθητό τρόπο. Στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν η οικογένεια της συζύγου και η δική μου οικογένεια. Στο μεταξύ όλοι μαζί λέγαμε “Βγες πνεύμα βγες βγες βγες”.
…..
Την ώρα που βάζαμε το κουρμπάνι η σύζυγός μου αρρώστησε και λιποθύμησε. Ο χότζας στον οποίο τηλεφώνησα μου είπε ξανά πώς “Αν κάνετε ακόμα ένα κουρμπάνι η γυναίκα σας θα συνέλθει”. Κάναμε αυτό που είπε και σφάξαμε και δεύτερο κουρμπάνι αλλά η σύζυγός μου δεν συνήλθε. Τότε την πήγαμε στο νοσοκομείο αλλά όταν την μεταφέραμε εκεί μας είπαν ότι είχε πεθάνει “.
……
Η Σεβιν Οζμπάς που αναφέρεται πως έκανε τις βεντούζες κατέθεσε τα εξής : “Μετά από επιμονή ενός γνωστού μου πήγα στο σπίτι μιας οικογένειας για να εφαρμόσω βεντούζες. Υπήρχε και μία γυναίκα ξαπλωμένη μπρούμυτα στο έδαφος. Όταν έβγαλε τα ρούχα της για τις βεντούζες είδα ότι η πλάτη και τα χέρια της ήταν μαύρα και όταν ρώτησα τι είχε συμβεί  μου είπαν πως “με οδηγία ενός Χότζα από την καισάρεια τη χτυπήσαμε με ξύλα. Με αυτό τον τρόπο προσπαθήσαμε να σκοτώσουμε το πνεύμα που είναι μέσα της”.

……………..

Ankara’da bir kadın ‘cin çıkarma seansı’nda öldürüldü – Tele1

13/1/2022

Previous Article

¨Να θεωρηθεί ως αιτία πολέμου και η μη εκκένωση των νησιών που εξοπλίστηκαν !¨

Next Article

Ανέβηκε στον στύλο του ρεύματος για να σωθεί από τα αδέσποτα-βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *