Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O XOTZAΣ ΕΝΤΕΛΕΙ…

0 σχόλια Share:

Alo Fetva είπε ¨Αν ζήτησε συγγνώμη ο μπαμπάς που παρενοχλούσε …¨.

αρχείο λήψης (1)

Η 15χρονη Φ.Ι. σε διάφορα χρονικά σημεία υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από τον πατέρα της. Ο χότζας όμως στην τηλεφωνική γραμμή Alo Fetva είπε ¨Αν ζήτησε συγγνώμη συγχώρεσε τον¨.

Σύμφωνα με το άρθρο του Μεσούτ Χασάν από την Ραντικάλ, η 15 ετών Φ.Ι. φέρεται να παρενοχλήθηκε σε διάφορες ημερομηνίες από τον πατέρα της. Το κορίτσι ενοχλημένο από αυτό περιέγραψε αυτά που έζησε πρώτα στην μαμά της και μετά σε δάσκαλο υπηρεσίας του σχολείου. Μετά από καταγγελία του δασκάλου, ο πατέρας του κοριτσιού συνελήφθη. Στα πλαίσια της έρευνας το κορίτσι με την ιδιότητα του θύματος έδωσε στις 14/5 κατάθεση στον εισαγγελέα Φερχάτ Σαρίκαγια. Στην κατάθεση που έγινε παρουσία ειδικών, το κορίτσι ανέφερε πως ¨Με την μητέρα μου δίπλα ο πατέρας μου αποδέχθηκε αυτά που έκανε. Ζήτησε συγγνώμη.

………..

Η μητέρα μου αρχικά θέλησε να χωρίσει από τον πατέρα μου. Μετά είπε «Ας ρωτήσουμε την Διεύθυνση Θρησκειών σχετικά». Η μητέρα μου επικοινώνησε με την τηλεφωνική γραμμή Alo Fetva και περιέγραψε σε έναν χότζα εκεί αυτά που έκανε ο πατέρας μου και το ότι ζήτησε συγγνώμη. Εκείνος της είπε πως «Εάν ζήτησε συγγνώμη συγχωρέστε τον και διατηρήστε την ενότητα του γάμου. Μιλούσε με ανοιχτή ακρόαση η μητέρα μου. Μετά από το τηλεφώνημα η μητέρα μου άλλαξε γνώμη για τον χωρισμό. Ο μπαμπάς μου μου έλεγε «Μην πεις τίποτε πουθενά , θα γίνουμε ρεζίλι». Εγώ δεν έχω καταγγείλει τον πατέρα μου, αλλά περιέγραψα αυτά που πέρασα στον δάσκαλο μου και εκείνος ενημέρωσε την αστυνομία¨.

Η Φ.Ι προσέφυγε στο Οικογενειακό Δικαστήριο αιτούμενη προστασία. Ο δικαστής αποφάσισε ο πατέρας να μην προσεγγίσει για έξι μήνες την κόρη του. Ο πατέρα που συνελήφθη ακόμη και αν αποφυλακιστεί για 6 μήνες δεν θα μπορεί να προσεγγίσει την κόρη του.

………..

Haber.sol.org 7/6/2014

 

Previous Article

ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Next Article

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!