Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΙΟΤΕ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ…

No Comments Share:

Στο νοσοκομείο Μεχμέτ Ακίφ Ινάν της Σανλιούρφας, ένα άτομο επιτέθηκε με την χρήση της ζώνης σε εργαζόμενο του νοσοκομείου. Η επίθεση καταγράφηκε στην κάμερα ασφαλείας

100320161726330819948_2

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο αυτό οργάνωσαν διαμαρτυρία και ανέγνωσαν το σχετικό δελτίο τύπου καθώς τις τελευταίες μέρες δύο γιατροί και δύο νοσοκόμοι έχουν υποστεί βία από συγγενείς ασθενών.

Oι εργαζόμενοι στην Υγεία του Εκπαιδευτικού-Ερευνητικού νοσοκομείου Μεχμέτ Ακίφ Ινάν, συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι και κατήγγειλαν την σε βάρος τους βία από συγγενείς ασθενών. Ο Μαχμούτ Καρατάς-γραμματέας του συνδικάτου Öz Büro, μιλώντας εξ ονόματος των εργαζομένων, είπε πως μέσα σε 10 μέρες υπέστησαν βία δύο γιατροί και δύο ακόμη διοικητικοί υπάλληλοι. Είπε πως ¨Καθημερινά αυξάνεται η βία σε βάρος των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε βία και κάθε μέρα δεχόμαστε βία. Καθημερινά ένας εργαζόμενος στην υγεία και γιατρός μας, υποχρεώνεται να πάει στην αστυνομία για κατάθεση. Τις προάλλες πάλι ένας εργαζόμενος μας χτυπήθηκε και του έγιναν 6 ράμματα στο κεφάλι του. Γίνονται επιθέσεις στα δωμάτια των γιατρών μας και γρονθοκοπούνται οι πόρτες τους.  Ευχή μας είναι οι κρατικοί αρμόδιοι, όπως διασφαλίζουν τα δικαιώματα των αρρώστων να διαφυλάξουν και τα δικαιώματα των εργαζομένων στην Υγεία.

Η Νετσλά Τσαβούς-διοικητική υπάλληλος που εδάρη με χρήση ζώνης από συγγενείς ασθενούς, ανέφερε πως έχει μώλωπες στο σώμα, πως τρεις μέρες δεν πήγε στην δουλειά, αλλά ότι δεν υπέβαλλε μήνυση καθώς δεν αισθάνεται ασφάλεια για την ζωή της.

http://www.dha.com.tr/hastanede-soke-eden-goruntu_1162313.html

10/3/2016

Σχ : Το βίντεο από την επίθεση με ζωστήρα (!) μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα

http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/hastanede-soke-eden-goruntu-16899-video-haberi/

Previous Article

ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *