Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ…

No Comments Share:

¨Στο πρόσωπο της είχε ίχνη σαν από τοστιέρα¨

210520152000329653622

Συνεχίστηκε στην Μαγνησία η δίκη του Σεμίχ Τσαπάρ ο οποίος αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων, καθώς κατηγορείται πως μπροστά στα μάτια του παιδιού τους, σκότωσε με ξυλοδαρμό την 7 μηνών έγκυο Μπουρτζού Τσαπάρ (22).

……………

Ο γιατρός Ουισάλ καταθέτοντας είπε : ¨Όταν την έφεραν στα επείγοντα ήταν αναίσθητη. Καταρχήν είδα πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι της Τσαπάρ. Επίσης από την έρευνα μας μάθαμε πως ήταν 7 μηνών έγκυος. Στο πρόσωπο της φαινόταν να έχει ίχνη από τοστιέρα. Στο κεφάλι της είχε χτυπήματα. Αυτά δεν ήταν ίχνη από μπουνιές. Ήταν ίχνη από σκληρό αντικείμενο. Καθώς στην δεξιά πλευρά του εγκεφάλου υπήρχε ένα σοβαρό αιμάτωμα την εγχειρήσαμε. Η εγχείρηση κράτησε 3,5 ώρες. Δεν πιστεύω πως τα χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι προέρχονταν από πτώση από αυτοκίνητο. Υπήρχαν ίχνη από χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι της Μπουρτζού Τσαπάρ. Ενώ σε χέρια ή πόδια δεν υπήρχαν τραύματα που θα μπορούσαν να προέρχονται από πτώση ή από σπρώξιμο.

210520152000329653622_2

 

………………

Κατά την διαδικασία μιλώντας ο δικηγόρος της οικογένειας της Τσαπάρ ο Μεχμέτ Οζγιολτζού, υπενθύμισε την κατάθεση που έδωσε σε βίντεο η πεντάχρονη κόρη του ζεύγους η Ε.Τ. Ο Οζγιολτζού είπε πως ¨Στην αποκαλυπτική του κατάθεση το μικρό κορίτσι, περιγράφοντας την μέρα του περιστατικού, δεν αναφέρει τίποτε  περί πτώσης ή σπρωξίματος. Το μικρό παιδί είπε πως ο πατέρας της ο Σεμίχ Τσαπάρ κατέβασε κάτω την μητέρα της και την χτύπησε με τα πόδια του στο κεφάλι.¨

……………

DHA    21/5/2015    

Previous Article

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Next Article

ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΒΛΙΤ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *