Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Μην έρθεις ξανά με σορτσάκι στην βιβλιοθήκη¨…

No Comments Share:

Παρενόχληση σε κοπέλα που φορούσε σορτς σε βιβλιοθήκη: “Μην έρθεις ξανά έτσι εδώ”

Στο Γκεμπζε του Κοτζάελι, υπάλληλος ασφαλείας που εργαζόταν σε βιβλιοθήκη της διεύθυνσης νεολαίας είπε σε μία νέα κοπέλα “Μην έρθεις ξανά στη βιβλιοθήκη με σορτσάκι”.

Παρενόχληση λόγω των ρούχων που φορούσε, υπέστη στο Γκεμπζε του Κοτζάελι, η 20 ετών Μ.Γ. στην βιβλιοθήκη νεολαίας του Γκεμπζε που υπάγεται στο υπουργείο νεολαίας και αθλητισμού. Μιλώντας σχετικά με το θέμα είπε πως ” Mου είπαν πως  ¨Φαίνονται τα πόδια σου, μην έρχεσαι με το σορτσάκι”. Ο Μουζαφερ Τζιντιμάρ-  νομαρχιακός υπεύθυνος της Διεύθυνσης Νεολαίας, ανακοίνωσε πως άρχισε έρευνα για το θέμα.
….
Η κοπέλα είπε: “Επί 3-4 μέρες φορούσα σορτς. Άρχισα να προσέχω πως άλλαξαν τα βλέμματα κάποιων γύρω. Χτες ο υπεύθυνος ασφαλείας ήρθε δίπλα μου. Μου είπε πως ήρθε με εντολή του διευθυντή. Μου είπε ¨Μην το παρεξηγήσεις αλλά δεν είναι σωστό να ντύνεσαι έτσι”. Μου είπε πώς διακρίνονται οι γραμμές του σώματός μου και τα πόδια μου”.

Η Μ.Γ. ανέφερε πως ο υπεύθυνος ασφαλείας της είπε πως ¨Ο διευθυντής μας ενοχλείται από τέτοιου είδους καταστάσεις¨ ενώ η ίδια πρόσθεσε πως ¨εγώ του είπα πως θα συνεχίσω να φοράω σορτς¨. Του περιέγραψα πως δεν σκέφτομαι σαν εκείνους. Και τότε μου είπαν ¨Να ντυθείς έτσι αλλού, εδώ δεν γίνεται, εδώ μην τα φοράς”. Του είπα εντάξει και το θέμα έκλεισε. Σήμερα δεν πήγα στη βιβλιοθήκη. Αύριο πάλι θα πάω και πάλι θα φορέσω σορτσάκι.
…….

https://halktv.com.tr/gundem/kutuphanede-sort-giyen-kadina-bir-daha-buraya-boyle-gelme-tacizi-426942h

11/6/2020

Previous Article

Ομάδα νέων Κούρδων ρίχνει στον υπόνομο την προτομή του Κεμάλ – Βίντεο

Next Article

Οι Τούρκοι στρατιώτες έκοψαν με ψαλίδι την φωτογραφία της νεκρής κόρης του…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *