Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ…

0 σχόλια Share:

To να χτυπάς τον διαμαρτυρόμενο είναι ελεύθερο

özgür

Ο υπάλληλος παρκινγκ που μαχαίρωσε τον Οζγκιούρ Αλτουνμπιλέκ-μέλος της ομάδας Τσαρσί, παρά την ύπαρξη μήνυσης, ούτε καν συνελήφθη. Ενώ οι έμποροι που έδειραν με ξύλα διαδηλωτές δήλωσαν πως ¨Η αστυνομία μας ευχαρίστησε¨.

Την ώρα που σχεδόν καθημερινά κάποιοι συλλαμβάνονται με την κατηγορία της προσβολής του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν και προφυλακίζονται με δικαστικές αποφάσεις, για τις επιθέσεις σε αντιπολιτευόμενους ποινές δεν υπάρχουν. Για τα άτομα που την πρωτομαγιά μαχαίρωσαν τον Οζγκιούρ Αλτουνμπιλέκ-μέλος της ομάδας Τσαρσί, δεν βγήκε καν απόφαση σύλληψης. Ο Οζγκιούρ Αλτουνμπιλέκ την πρωτομαγιά πήγε στην περιοχή Μπεσίκτας θέλοντας να πάει στο Ταξίμ. Μετά από την επίθεση από ΤΟΜΑ της αστυνομίας και τα σπρέι πιπεριού, αποσύρθηκε στην αγορά της περιοχής Μπεσίκτας. Εκεί δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα ατόμων που βγήκαν από ένα παρκινγκ. Τον μαχαίρωσαν και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Ο δικηγόρος του υπέβαλε μήνυση κατά αυτών που τον μαχαίρωσαν. Ο εισαγγελέας όμως Γιασάρ Πετσέν δεν αποφάσισε την προφυλάκιση αυτών που μαχαίρωσαν τον Αλτουνμπιλέκ αλλά ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία και να σταλεί αργότερα στην εισαγγελία.

Ο Αλτουνμπιλέκ που μαχαιρώθηκε στην περιοχή Μπεσίκτας μίλησε στην εφημερίδα Ταράφ .

¨ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ¨

Ο Αλτουνμπιλέκ είπε τα εξής : ¨Βρισκόμασταν στην περιοχή Μπεσίκτας. Καθόμασταν σε ένα ζαχαροπλαστείο. Δεν υπήρχε αστυνομική επέμβαση. Τότε έγινε η αστυνομική επέμβαση. Αρχίσαμε να τρέχουμε προς τα πάνω. Καθώς η αστυνομία έριχνε δεξιά και αριστερά δακρυγόνα, η μόνη μας διέξοδος ήταν προς το πάργκινγκ. Προς τα εκεί κατευθυνθήκαμε. Καθώς οι άνθρωποι κατευθύνθηκαν τρέχοντας προς τα εκεί, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν. ¨Τι μπαίνετε ;¨ κ.λ.π. Τρία άτομα δούλευαν στο πάρκινγκ. Με έναν υπήρξε επεισόδιο. Ένας εξ αυτών τράβηξε μαχαίρι και άρχισε να έρχεται προς εμένα. Πίστεψα πως το έκανε για να με φοβίσει, αλλά αυτός ήρθε και μου έμπηξε το μαχαίρι. Εγώ δεν βρισκόμουν καν μέσα στο παρκινγκ . Εκείνος όμως βγήκε από το παρκινγκ και με μαχαίρωσε¨.

Ο Αλτουνμπιλέκ αναγνώρισε από φωτογραφίες αυτόν που τον μαχαίρωσε. ¨Το άτομο αυτό που φωτογραφίες του υπάρχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο Σινάν Σεφκέτ Μπαλτζί. Στην κατάθεση μου στην αστυνομία έδωσα το όνομα του. Μάλιστα έχω και δύο αυτόπτες μάρτυρες, ένας εκ των οποίων είναι δικηγόρος. Δεν τον γνωρίζω αλλά είναι ένας από αυτούς που με μετέφεραν στο νοσοκομείο.

…………….

…………….

Εφ. Ταράφ 3/5/2015

Previous Article

KATA THΣ ΡΩΣΙΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Next Article

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *