Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

No Comments Share:

O Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ θα επενδύσουν 8 εκ. λίρες στην Ελλάδα

Επένδυση στην Ελλάδα θα κάνουν  οι Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ με τα 8 εκ. λίρες που κέρδισαν  υποδυόμενοι ρόλους στο σίριαλ ¨Πατρίδα μου είσαι εσύ¨ όπου αγωνιζόταν ενάντια στον ελληνικό κατοχικό στρατό.
Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ και ο σύζυγος της ο Χαλίτ Εργκέντς επιχειρούν να αγοράσουν βίλα στο ελληνικό νησί Χίος που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Τσεσμέ. Αναφέρεται πως το ζευγάρι θα επενδύσει σε ακίνητο στην Ελλάδα τα χρήματα που κέρδισε σε αυτή την σεζόν.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε και το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ ¨Πατρίδα μου είσαι εσύ¨ στο οποίο τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν η Μπεργκιουζάρ Κορέλ και ο σύζυγος της ο Χαλίτ Εργκέντς.

Ο Χαλίτ Εργκέντς σε κάθε επεισόδιο κέρδιζε 140 χιλιάδες λίρες και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ 80 χιλιάδες λίρες. Το ζευγάρι με τα περί 8 εκ. λίρες που κέρδισε στην σεζόν, ασχολείται τώρα με την αξιοποίηση τους.

ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο 47 ετών Χαλίτ Εργκέντς που το 2013  αγόρασε  μια περιοχή και προτίθεται να κτίσει τουριστικές εγκαταστάσεις στα Γιάννενα, αυτή την φορά μαζί με την σύζυγο του,  αναφέρεται πως έβαλαν στο μάτι την Χίο.

https://www.youtube.com/watch?v=rIRStg3ba8Y

https://www.sondakika.com/haber/haber-halit-ergenc-ve-berguzar-korel-yunanistan-da-9730567/

14/6/2017

Σχ: Οι άνθρωποι είναι πραγματιστές. Σου λεέι ¨με αυτόν τρελό που μπλέξαμε άσε να έχουμε και κανένα σπίτι στο εξωτερικό¨…

Previous Article

ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΤΙ ΙΝΤΖΙΡΛΙΚ ;

Next Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *