Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

No Comments Share:

¨Πολίτης –καταδότης¨ υπέβαλε μήνυση σε τρία άτομα για ¨προσβολή του Ερντογάν¨

manisa-hakaret

Ένας πολίτης στην Μαγνησία, υπέβαλλε μήνυση κατά τριών άλλων ατόμων διότι ενώ καθόταν στο καφενείο πρόσβαλλαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν.

Ο 35 ετών Χαμζά Σεμίζ στις 1/12, ενώ καθόταν σε ένα καφενείο της συνοικίας Αλάμπει της πόλης Σεχζαντελέρ, όταν οι Σ.Ε. Γ.Ο. και Β.Ο προσέβαλαν όπως λέει και έβρισαν τον Ερντογάν και τότε αυτός τους προειδοποίησε. Mετά από την λογομαχία που ξέσπασε μεταξύ τους, ο Σεμίζ υπέβαλλε μήνυση κατά των τριών αυτών ατόμων.

¨Ακόμη και η μάνα και ο πατέρας μου ν ήταν πάλι θα τους έκαμνα μήνυση¨
Ο Σεμίζ ανέφερε πως έκανε το καθήκον του ως πολίτης και δήλωσε πως ¨Είτε πρόκειται για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, είτε για μέλη του ΑΚΡ, του CHP και του ΜΗΡ. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όποιος προσβάλει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακόμη και αν είναι η μάνα ή ο πατέρας μου, θα τους έκαμνα μήνυση.¨
Την περασμένη εβδομάδα η πρώην βουλευτής Κωνσταντινούπολης Μελντά Ονούρ, είχε υποστηρίξει πως ένας ταξιτζής στην Κωνσταντινούπολη είχε ηχογραφήσει πελάτη του που ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση και μετά πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία.

Diken 9/12/2016

Previous Article

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ TRT ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ

Next Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ¨ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ¨ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *