Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σκότωσε μάνα και κόρη διότι δεν δέχονταν την δεύτερη γυναίκα !

0 σχόλια Share:

Δολοφονία γυναίκας : Σκότωσε την σύζυγο και την κόρη του που δεν αποδεχόταν την ερωμένη του

Στην Πάτνο του νομού Άγρι ο πατέρας 11 παιδιών Βενιαμίν Σολμάζ (50) σκότωσε την σύζυγο του Σαϊμέ Σολμάζ (52) και την κόρη του την Κεζιμπάν Καγιά (32) επειδή δεν αποδεχόταν την ερωμένη του. Μετά από την επίθεση που έκανε ο Σολμάζ, συνελήφθη σε νεκροταφείο κοντά στο σπίτι του. Ο Μαχμούτ Ντεμίρ-αδερφός της Σαϊμέ Σολμάζ, δήλωσε πως¨Αν δεν είχε συλληφθεί ο γαμπρός μου, θα μπορούσε να συνεχίσει να σκοτώνει¨.

Ο Σολμάζ μεταφέρθηκε στα δικαστήρια με αλεξίσφαιρο γιλέκο και με κράνος.

Το περιστατικό συνέβη χτες στις 18:00 στο χωριό Ντεγιρμέντουζού που βρίσκεται στα 11 χλμ από την Πάτνο. Ο Σολμάζ πριν από περίπου 4 μήνες συνήψε σχέση με γυναίκα που δεν έγινε γνωστό το όνομα της. Και θέλησε να την φέρει στο σπίτι του ως kuma (σχ. μεταφρ. : ουσιαστικά σαν ανύπαντρη δεύτερη γυναίκα). Η σύζυγος του η Σαϊμέ Σολμάζ και τα 11 παιδιά του εναντιώθηκαν σε αυτό. Ο Βενιαμίν Σολμάζ βάζοντας στην μέση τον ιμάμη του χωριού και τους μεγαλύτερους σε ηλικία, θέλησε να τα βρει μαζί τους. Αλλά η σύζυγος και τα παιδιά του κάθε φορά του έλεγαν να τερματίσει την σχέση του.

Χτες το απόγευμα ο Σολμάζ έφτασε στο χωριό μαζί με την ερωμένη του και πήγε στο σπίτι όπου ζούσε η οικοένεια του. Μπήκε μέσα και εκεί με το πιστόλι που έφερε πυροβόλησε την σύζυγο του Σαϊμέ Σολμάζ (52) και την κόρη του και μητέρα 5 παιδιών Κεζιμπάν Καγιά (32). Μάνα και κόρη πέθαναν επί τόπου, ενώ ο δράστης συνελήφθη από την στρατοχωροφυλακή σε νεκροταφείο όπου κρυβόταν.

……………..

Kadın cinayetleri: ‘Kuma’yı kabul etmeyen eşi ve kızını öldürdü

8/10/2019

Σχ: Σε ορισμένες περιοχές της Τουρκίας, έστω και άτυπα υπάρχει ακόμη αυτή πρακτική της ¨kuma¨.

Αν δεν το ξέρετε εσείς μην ανησυχείτε, με την πολιτική εξισλαμισμού της χώρας που ασκεί η ηγεσία της, τα παιδιά σας θα το μάθουν σίγουρα…

Previous Article

¨Λάικ¨ από τον ¨κατήγορο¨ της Ελλάδας-Έλληνα πολίτη στην φιλοπόλεμη ανάρτηση για τον τουρκικό στρατό…

Next Article

Οι Τούρκοι σκότωσαν τον πατέρα του και τούρκεψαν δια της βίας την μάνα και την αδερφή του…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

quis eget vulputate, mattis venenatis, id, venenatis felis risus efficitur.