Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δωρεάν βιβλίο από Δήμο στους νεόνυμφους για το πώς πρέπει να δέρνει κάποιος τη γυναίκα του…

0 σχόλια Share:

Δωρεάν βιβλίο από δήμο που ανήκει στο κόμμα ΑΚΡ, σχετικά με το πώς δέρνεται σωστά η  γυναίκα.

” Η γυναίκα δεν θα δέρνεται μέσα στον κόσμο αλλά σε κρυφά μέρη. Ο άντρας δεν θα λέει σε κανέναν ότι δέρνει τη γυναίκα του”.

Την ώρα που λόγω της άγριας δολοφονίας της Εμινέ Μπουλούτ από τον πρώην σύζυγό της,επί ημέρες συζητείται στην Τουρκία η βία σε βάρος των γυναικών, ο δήμος του Σαχινμπει του ΑΚΡ, μοιραζει βιβλίο το οποίο εμπεριέχει τη φράση “γυναίκα που υπερβαίνει την θέση της πρέπει να δέρνεται”.

Αποκαλύφθηκε ότι βιβλίο το οποίο μοιράζεται δωρεάν στους νεόνυμφους από τον Δήμο Σαχινμπει του νόμου Αντεπ, περιέχει φράσεις σκάνδαλο σχετικά με το “πώς πρέπει να δέρνεται η γυναίκα”

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Γενιτσαγαγ, στο βιβλίο “Οικογενειακή ευημερία” που μοιράζεται από τον δήμο, αναφέρεται πως οι γυναίκες οι οποίες ξεπερνούν τη θέση τους πρέπει να δέρνονται με σωστό τρόπο. Στο βιβλίο υπάρχει η φράση
“Η γυναίκα δεν θα δέρνεται μέσα στον κόσμο αλλά σε κρυφά μέρη. δεν επιτρέπεται να δέρνει κάποιος τη γυναίκα του και την πετάει έξω στο δρόμο. Ο άντρας δεν θα λέει σε κανέναν ότι δέρνει τη γυναίκα του”.

https://www.artigercek.com/haberler/akp-li-belediye-kadina-siddetin-usulunu-ogreten-kitabi-bedava-dagitti
31/8/2019

Σχ. : Οι άνθρωποι έχουν καθαρά παιδαγωγικούς σκοπούς. Μην το παρεξηγήσετε. Πρέπει να δέρνουμε τη γυναίκα για το καλό της σχέσης !!! 😅😅😅😅

Previous Article

Ερντογάν: “Διαπραγματευόμαστε για την αγορά SU-57

Next Article

Τούρκος υπουργός Αμύνης: “Αν χρειαστεί θα επαναλάβουμε το 1974”..

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *