Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τόλμησε να της πει να χαλάσουν τον αρραβώνα…

No Comments Share:

Δολοφονία άντρα ! Οταν θέλησε να διαλύσουν τον αρραβώνα, αυτή του έκοψε το λαιμό και τον σκότωσε

Στο Εσκισεχίρ η Ζεχρα Α. (22) κατά τη διάρκεια καυγά που είχαν σε δάσος όταν ο αρραβωνιαστικός της Εμραχ Οζτουρκ θέλησε να διαλύσουν τον αρραβώνα, τον δολοφόνησε με μαχαιριές σε οκτώ μέρη.
……
Μετά από το περιστατικό η Ζεχρά Α. θέλησε να φύγει προς Αττάλεια αλλά συνελήφθη και στην πρώτη της κατάθεση ομολόγησε ότι τον σκότωσε, διότι της είπε να χαλάσουν τον αρραβώνα.

Σε δασική περιοχή στην συνοικία Ασαγιτσαγλαν της επαρχίας Οντουνπαζαρι, κάτοικοι ενημέρωσαν τη στρατοχωροφυλακή για ένα πτώμα ανδρός. Από τις έρευνες που έκαναν ομάδες της στρατοχωροφυλακής εντόπισαν ότι πρόκειται για τον 28 ετών Εμράχ Οζτουρκ, ο οποίος αναζητούνταν επί δύο μέρες από την οικογένειά του και ο οποίος βρέθηκε με το λαιμό του κομμένο και μαχαιρωμένος.


Σχετικά με το περιστατικό εξετάστηκαν κάμερες της περιοχής. Έτσι εντοπίστηκε ότι Εμράχ Οζτουρκ εισήλθε στο δάσος μαζί με την Ζεχρά Α. αλλά λίγο μετά από κάποιο διάστημα, η Ζεχρά Α. βγήκε μόνη της από εκεί. Μετά από τις έρευνες που έκαναν εκεί ομάδες της εισαγγελίας και της στρατοχωροφυλακής το πτώμα του ανδρός στάλθηκε στην ιατροδικαστική του πανεπιστημίου Οσμάνγκάζι του Εσκισεχίρ για νεκροψία.
Μετά από έρευνα που έκανε η αστυνομία και η στρατοχωροφυλακή του Εσκισεχίρ ως ύποπτη για τη δολοφονία, συνελήφθη η Ζεχρά Α. την ώρα που βρισκόταν στο ΚΤΕΛ και επιδίωκε να φύγει προς Αττάλεια.
Αφού την πέρασαν από ιατρικό έλεγχο, ακολούθως κατά την κατάθεσή της στη στρατοχωροφυλακή του Εσκισεχίρ, ομολόγησε πως η ίδια σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της. Περιέγραψε πως εδώ και κάποιο διάστημα είχαν προβλήματα μεταξύ τους και είπε πως “Εδώ και κάποιο διάστημα καυγαδίζαμε λόγω κάποιων προβλημάτων που είχαμε με τον αρραβώνα και στο δάσος όταν μου είπε ότι θέλει να το διαλύσουμε τον σκότωσα”.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/erkek-cinayeti-kendisinden-ayrilmak-isteyen-nisanlisinin-bogazini-keserek-oldurdu-1085494.html

25/2/2020

Previous Article

Η χρήση στρατιωτικής ισχύος ως βασικό δόγμα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής…

Next Article

Τούρκος πρόεδρος ΜΚΟ : ¨Το Ισραήλ καταλαβαίνει μόνο από ισχύ- Τώρα είναι ο καιρός του σπαθιού¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *