Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

To πρώην ¨αγόρι¨ της την έκανε έτσι και δεν μετανιώνει…

0 σχόλια Share:

Αντίδραση από την Μπερφίν που της έκαψαν το πρόσωπο με οξύ στην πρόταση του εισαγγελέα: ¨Αν στη θέση μου ήταν η κόρη σας ;¨

Στην Αλεξανδρέττα του νόμου Χατάι,   η Μπερφιν Οζεκ, η οποία μετά από επίθεση με οξύ που δέχτηκε από τον πρώην φίλο της Τζασιμ Οζαν Τσελτικ, έχασε το ένα της μάτι και μετά από εγχείρησεις της κατασκεύασαν πάλι τα βλέφαρα και τα χείλη, αντέδρασε στην δήλωση του κατηγορουμένου που είπε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Η Μπερφιν Οζεκ πριν από δύο μέρες αντέδρασε και στην εκτίμηση που έκανε ο εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε να τιμωρηθεί ο κατηγορούμενος για “σωματική βλάβη εκ προθέσεως”.
Η Μπερφιν Οζεκ που για πρώτη φορά μετείχε στην δίκη που δικάζεται στο πρώτο κακουργιοδικείο Aλεξανδρέττας δήλωσε: ” στο επόμενο δικαστήριο θα τους πω “αν στη θέση μου βρισκόταν η δική σας κόρη;”. Το ένα μου μάτι δεν βλέπει. Το πρόσωπό μου δεν ξέρω πόσο θα βελτιωθεί με αυτά τα χάλια. λέγεται πως ίσως θα τον αφήσουν ελεύθερο ίσως θα τιμωρηθεί με 2-3 χρόνια φυλακής. Όταν το άκουσα αυτό ένιωσα σαν να μου ρίχνουν από πάνω ως κάτω βραστό νερό. … Οι πόνοι που βίωσα δεν είναι ήταν τόσο εύκολοι. Θέλω να τιμωρηθεί με ισόβια. Δάκρυα από τη μητέρα, μου τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, πραγματικά περάσαμε πολύ δύσκολες μέρες.
……
Κατά τη γνώμη μου δεν δίνεται καμία αξία στις γυναίκες. Διότι αν δινόταν, οι ποινές για αυτά τα εγκλήματα δεν θα ήταν τόσο χαμηλές. Μάλιστα αυτός δήλωσε πως “δεν μετανιώνω”.
…….

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201911281040718770-yuzu-asitle-yakilan-berfinden-mutalaa-tepkisi-benim-yerimde-kiziniz-olsaydi/?utm_source=https://t.co/1KxijZztFC?amp=1&utm_medium=short_url&utm_content=A6vc&utm_campaign=URL_shortening

28/11/2019

Previous Article

Συνέντευξη Κώστα Καραισκου περί Σκοπιανού, Θράκης και μεταναστευτικού

Next Article

Οι δύσκολες στιγμές του εκπροσώπου τύπου του Ερντογάν-Βιντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *