Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Σκοπός μου ήταν να σκοτώσω τον εαυτό μου¨ δήλωσε, αλλά μαχαίρωσε 30 φορές την πρώην…

No Comments Share:

Άνδρας που μαχαίρωσε 30 φορές την πρώην σύζυγό του : “Ο σκοπός ήταν να σκοτώσω τον εαυτό μου”

Σε 15,5 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε τραυμάτισε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του στο Τιρέ της Σμύρνης. Ο πρώην σύζυγος Γκιουνάι Αλκάν, μαχαίρωσε 30 φορές την Φατμά Τουφενκτσί την ώρα που έβγαινε από τη δουλειά της ως νοσοκόμα.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε στο δικαστήριο πως “Ο σκοπός ήταν να σκοτώσω τον εαυτό μου. Η Φατμά γνωρίζει καλά πως την αγαπάω πολύ και δεν θα της έκανα ζημιά”. Στην δίκη που έγινε στο πρώτο κακουργιοδικείο του Οντεμίς, ο προφυλακισμένος κατηγορούμενος Γκιουνάι Αλκάν μετείχε από τις φυλακές, μέσω του ψηφιακού συστήματος ήχου και εικόνας (SEGBIS).

H Φατμά Τουφενκτσί και οι δικηγόροι της παρευρέθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η σύνθεση του δικαστηρίου ανακοινώνοντας την απόφασή της, καταδίκασε τον κατηγορούμενο Αλκάν, σε 15 έτη φυλάκισης για το αδίκημα της “εσκεμμένης απόπειρας ανθρωποκτονίας”. Μάλιστα το δικαστήριο δεν του έδωσε ελαφρυντικό καλής διαγωγής και δεν μείωσε την ποινή του.

….

Ο ίδιος είπε : ” Σκοπός μου ήταν να σκοτώσω τον εαυτό μου. Το μαχαίρι για να μην το βρουν οι αστυνομικοί πάνω μου το έκρυψα στο πάρκο. Πήγα δίπλα της για να μιλήσουμε. Όταν μου είπε πως δεν με αγαπά, γύρισαν τα μυαλά μου. Σκοπός μου δεν ήταν να σκοτώσω την πρώην σύζυγό μου Φατμά. Μετανιώνω πολύ. Ζητώ την αποφυλάκιση μου και την αθώωση μου. Η Φατμά γνωρίζει καλά πως την αγαπάω πολύ και δεν θα την έβλαπτα.”

….

Τι συνέβη

Η Φατμά Τουφενκτσί μητέρα 2 παιδιών και εργαζόμενη ως νοσοκόμα στο τμήμα νεογνών του κρατικού νοσοκομείου Τίρε, στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 βγήκε από τη δουλειά της και ενώ επέστρεφε στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον πρώην σύζυγό της Γκιουνάι Αλκάν. Η Τουφεντκτσί μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο Ατατούρκ της Σμύρνης ενώ ο ίδιος προφυλακίστηκε και του είχε ασκηθεί δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Eski eşini 30 kez bıçaklayan erkek: Maksadım kendimi öldürmekti- Artı Gerçek

4/12/2020

Previous Article

Οι ιδρυτές της Biontech έκαναν το εμβόλιο που οι ίδιοι ανακάλυψαν;

Next Article

Υπουργός Υγείας: ¨Για αυτό επιλέξαμε το κινεζικό εμβόλιο¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *