Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Έπαιξε με την τιμή μου και τον σκότωσα¨ !

No Comments Share:

Γυναίκα που σκότωσε τον φίλο της δήλωσε: “Επαιξε με την τιμή μου και τον σκότωσα”

Στο Εσκίσεχιρ γυναίκα η οποία σκότωσε με μαχαίρια στο στήθος τον φίλο της την ώρα που την μετέφεραν στα δικαστήρια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί τον σκότωσε. Και εκείνη απάντησε “Επαιξε με την τιμή μου και τον σκότωσα. Τέτοιοι άνθρωποι να μη ζούνε”.
Στο Εσκίσεχιρ μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ή 32 ετών Οζλεμ Τ. ,η οποία κατηγορείται πως σκότωσε με μαχαίρια στο στήθος τον φίλο της τον Εμραχ Σανατ (32). Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί τον σκότωσε, εκείνη απάντησε πως “Επαιξε με την τιμή μου και τον σκότωσα. Τέτοιοι άνθρωποι να μη ζούνε”.


Η Οζλεμ Τ. που ζει στην Σμύρνη ήρθε χθες στο Εσκίσεχιρ και συναντήθηκε με τον φίλο της τον Εμραχ Σανατ. Μετέβησαν σε διαμέρισμα στην συνοικία Μπαχτσελιεβλερ της επαρχίας Τεπεμπασι, όπου λογομάχησαν για άγνωστο λόγο. Τότε η γυναίκα πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και το έμπηξε στο στήθος του Εμραχ. Εκείνος αιμόφυρτος κατέρρευσε, ενώ η Οζλεμ Τ. έφυγε.

Μετά από καταγγελία έφτασε η αστυνομία η οποία βρήκε το άψυχο σώμα του Εμραχ Σανατ. Η Οζλεμ Τ. συνελήφθη σε σπίτι συγγενούς της στη συνοικία Χουζουρ.
……

https://www.sondakika.com/haber/haber-sevgilisini-olduren-ozlem-namusumla-oynadi-13289488/

4/6/2020

Previous Article

Κι ἐδῶ ἡ ξένη ἐπιτροπεία!

Next Article

Μάσκες με τουρκική σημαία και υπογραφή Ατατούρκ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *