Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Και στην Ευρώπη που πάνε κάποιοι….

0 σχόλια Share:

Βρέθηκαν τα πτώματα 4 Τούρκων

Τα πτώματα Τούρκων μεταναστών μιας γιαγιάς, της νύφης της και των δύο εγγονιών βρέθηκαν σε σπίτι στην περιοχή Εττέν Λερ της πόλης Μπρέντα της Ολλανδίας

Η αστυνομία άρχισε έρευνα για τις δολοφονίες. Τα τοπικά ΜΜΕ εστιάζουν στην πιθανότητα να πρόκειται για ενδοοικογενειακή βία.

ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ…

Σύμφωνα με το κείμενο του Γιουσουφ Οζκάν από το BBC-τουρκικά, το περιστατικό συνέβη Σάββατο βράδυ στην κωμόπολη κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο. Μετά από τηλεφωνική καταγγελία, αστυνομικοί που μετέβησαν στο προάστιο Ντάσενμπουρχτ, βρέθηκαν αντιμέτωποι με 4 πτώματα.

Αναφέρεται πως τα 4 πτώματα ανήκαν στην γιαγιά, την νύφη της και τα δύο εγγόνια που ζούσαν στο ίδιο διαμέρισμα. Έγινε γνωστό πως τα πτώματα ανήκουν στην οικογένεια Καντεμίρ που κατάγεται από την Κερασούντα.

Η αστυνομία αναφέρεται πως δεν έχει εντοπίσει την αιτία, ενώ διεξάγει έρευνα για τις δολοφονίες. Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι θάνατοι σχετίζονται με άλλα μέλη της οικογένειας.

Η Μιράντα Ντε Βρίες- δήμαρχος του Εττέν Λερ, μετέβη στο σημείο και συνομίλησε με κατοίκους της συνοικίας. Η δήμαρχος ανέφερε πως λόγω κορωνοϊού, λήφθησαν ειδικά μέτρα για την επιτόπια έρευνα και πρόσθεσε πως ¨Είμαι επί 3 έτη σε αυτά μου τα καθήκοντα και πρώτη φορά ζω ένα τόσο θλιβερό περιστατικό¨

https://odatv4.com/4-turkun-cesedi-bulundu-29032002.html

29/3/2020

Previous Article

Ακούει κανείς το αίτημα του περιφερειάρχη Β. Αιγαίου ;

Next Article

Έλλειψη υλικών και διώξεις σε όσους ¨μιλάνε¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *