Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KΛΕΙΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΦΤΑΡ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΚΕΖΙ

0 σχόλια Share:

Πριν από το ιφτάρ πήγε η αστυνομία

02d1a21da21sd2sa1d

Το ¨τραπέζι εδάφους¨ που από τότε που άρχισε το Ραμαζάνι στήνεται σε διαφορετικά μέρη από τα στελέχη του κόμματος BDP, χτες θα στηνόταν στο πάρκο Γκεζί. Η αστυνομία όμως έκλεισε το πάρκο Γκεζί και την πλατεία Ταξίμ. Οι αστυνομικές ομάδες άρχισαν από τις 19.15 να βγάζουν εκτός αυτούς που βρισκόταν στο πάρκο.

Ομάδας στελεχών του BDP, μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές Σεμπαχάτ Τουντζέλ και Λεβέντ Τουζέλ θέλησαν να εισέλθουν στο πάρκο αλλά η αστυνομία είχε εκκενώσει την πλατεία Ταξίμ.

Μετά από αυτό η ομάδα αυτή έκαστε στα σκαλιά του πάρκου που βλέπουν προς την πλατεία Ταξίμ και έκανε εκεί καθιστική διαμαρτυρία. Η αστυνομία τότε έκανε χρήση σπρέι πιπεριού στα στελέχη που αντιστάθηκαν.

Στην ταραχή που ακολούθησε συνελήφθησαν τρία άτομα. Η ομάδα αφού έκανε για κάποιο διάστημα καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία Ταξίμ, έστησαν το τραπέζι ιφτάρ επί της λεωφόρου Ιστικλάλ. Μια ομάδα μετά από το φαγητό, φώναξε συνθήματα. Τα ΜΑΤ έτρεξαν με τις ασπίδες τους και συνέλαβαν 10 άτομα. Το πάρκο Γκεζί άνοιξε ξανά στις 22.00. Η Σεμπαχάτ Τουντζέλ δήλωσε πως ¨Δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε με τον κύριο νομάρχη. Δεν βγαίνει στο τηλέφωνο. Εμείς απλά θελήσαμε να στήσουμε ιφτάρ στο πάρκο Γκεζί¨.

ISTIHBARAT GEZIPARKI 6

ISTIHBARAT GEZIPARKI 7

ISTIHBARAT GEZIPARKI 8

Εφ. Χουριέτ 29/7/2013

Σχ : Προσέξτε τις τελευταίες τρεις φωτογραφίες από το πάρκο Γκεζί. Προφανώς είναι κάτι σαν άτυπο μνημείο που είχε στηθεί εκεί για αυτούς που έπεσαν νεκροί κατά την περίοδο της αντίστασης. Πήγαν λοιπόν υπάλληλοι του δήμου Κωνστνατινούπολης και με αστυνομική προστασία πέταξαν τις φωτογραφίες των νεκρών στα σκουπίδια…

Previous Article

ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΛ ΝΟΥΣΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ 7 ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΖΑΒΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Next Article

ΑΛΛΑΓΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΕΥΛΟΓΙΑ¨ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *