Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ακυρώνεται η γερμανική υπηκοότητα για 1 εκ. Τούρκους !

0 σχόλια Share:

Έκτακτη απόφαση στην Γερμανία ! Ακυρώνεται η γερμανική υπηκοότητα για 1 εκ. Τούρκους !

Η Γερμανία ετοιμάζεται να ακυρώσει τις υπηκοότητες αυτών οι οποίοι μετά το 2000, χωρίς άδεια πήραν την τουρκική υπηκοότητα.
…..
Ετοιμάζεται η ακύρωση της γερμανικής υπηκοότητας για τους τουρκικής καταγωγής πολίτες οι οποίοι δίχως άδεια από τη Γερμανία και μετά από το έτος 2000 πήραν την τουρκική υπηκοότητα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Σοζτζου, η Διεύθυνση Ιθαγένειας της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ήδη έστειλε επιστολές σε αυτούς ανακοινώνοντας την απόφαση ακύρωσης. Η Γερμανία πήρε τις πληροφορίες περί υπηκοότητας από την Τουρκία. Στη Γερμανία σύμφωνα με τους νόμους για να πάρει κάποιος την υπηκοότητα πρέπει πρώτα να έχει χάσει την τουρκική υπηκοότητα.
Στο παρελθόν πολλά άτομα για να μπορέσουν να καταγραφούν ως Γερμανοί, εγκατέλειψαν την τουρκική υπηκοότητα. Και αφού έγιναν Γερμανοί και μετά, παρά τους γερμανικούς νόμους, κρυφά πήραν πάλι την τουρκική υπηκοότητα.
Και ενώ επί χρόνια για αυτήν τη γνωστή κατάσταση οι τούρκικες αρχές έκαναν τα στραβά μάτια, οι γερμανικές αρχές όταν ενημερώθηκαν, αμέσως επενέβησαν και ακυρώνουν τώρα τις υπηκοότητες αυτές. Και αυτοί που θα χάσουν την γερμανική υπηκοότητα για να την πάρουν πάλι, θα πρέπει ξανά να υποβάλουν αίτημα.

https://tele1.com.tr/almanyadan-flas-karar-1-milyon-turkun-vatandasligi-iptal-ediliyor-189989/

16/7/2020

Previous Article

Κοινή καταγγελία κατά της Αρμενίας από 4 κόμματα της τουρκικής βουλής..

Next Article

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Φλώρος: ¨Εκπέμπουμε λοιπόν ένα ισχυρό μήνυμα αποτροπής και ισχύος¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *