Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ !

No Comments Share:

Καταργήθηκε η μικτή εκπαίδευση στο λύκειο ιμάμ-χατίπ Ακσεμσεττίν

281020141513529517644_2

Καταργήθηκε  η μικτή εκπαίδευση στο λύκειο ιμάμ-χατίπ Ακσεμσεττίν στο Εσενλέρ της Κωνσταντινούπολης και άρχισε η εκπαίδευση αγοριών και κοριτσιών σε διαφορετικές ώρες. Από την αρχή της περιόδου τα αγόρια εκπαιδεύονται στο πρωινό ωράριο και τα κορίτσια στο μεσημεριανό.

Σύμφωνα με το κείμενο της εφημερίδας Εβρενσέλ, εκπαιδευτικός του σχολείου αυτού που δεν θέλησε να πει το όνομα του, ανέφερε πως τα αγόρια χωρίστηκαν από τα κορίτσια για λόγους ¨ισλαμικής ηθικής¨ και ότι ο στόχος είναι να μην μαλώνουν οι μαθητές για τις μαθήτριες.

…………

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΡ βουλευτής Σαδίκ Γιακούτ είχε δηλώσει πως ¨Θεωρώ πως το ότι μέχρι τώρα γινόταν μικτή εκπαίδευση κοριτσιών και αγοριών ήταν ένα μεγάλο λάθος. Αυτό το λάθος από την επόμενη περίοδο θα διορθωθεί¨. Συζητήσεις είχε προκαλέσει ένα ηχητικό που διέρρευσε και στο οποίο σε  σύναξη της ηγεσίας του υπουργείου Εθνική Παιδείας στην οποία λέγεται πως ήταν και ο Μπιλάλ Ερντογάν, ακουγόταν να λένε πως ¨Τα νέα σχολεία που σχεδιάζονται να τα σχεδιάσουμε ως θηλέων ή αρρένων.
………………

………………

DHA  15/10/2014

Previous Article

TO ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ…

Next Article

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 29/10 ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *