Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΙΝΗΤΡΟ

4 Comments Share:

Εφ. Ζαμάν 21-3-2011

Δωρεάν σούπα για τους φοιτητές που χρησιμοποιούνε την πεζογέφυρα

Ο δήμος του Ικονίου και το Κέντρο Νεότητας, για να εξωθήσει τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σελτζούκ να χρησιμοποιούνε την πεζογέφυρα άρχισε να μοιράζει δωρεάν ζεστή σούπα .

Με μεγάλο ενδιαφέρον αντιμετωπίζεται από τους φοιτητές η καμπάνια του δήμου Ικονίου και του Κέντρου Νεότητας ¨Σούπα στο ποτήρι¨. Η σούπα προσφέρεται δωρεάν σε όσους χρησιμοποιούνε την πεζογέφυρα στο πανεπιστήμιο Σελτσούκ για να περάσουν απέναντι. Ο Χασάν Αλμπάι που σπουδάζει μηχανικός ανέφερε πως παλιότερα λόγω της στενότητας στις σκάλες δεν χρησιμοποιούσε την πεζογέφυρα, αλλά μόλις άκουσε για την διανομή της σούπας, την χρησιμοποιεί κάθε μέρα πηγαίνοντας στην σχολή του. Ο Αλμπάι ανέφερε πως η δωρεάν διανομή σούπας αποτελεί ένα κίνητρο και είπε πως «Η καθημερινή πρωινή διανομή σούπας αποτελεί μια όμορφη παροχή, Μερικές φορές είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στην σχολή χωρίς να έχουμε φάει πρωινό. Είναι μια ικανοποίηση για όλους τους φίλους μου να ξέρουν πως τους περιμένει ένα ποτήρι ζεστή σούπα στην πεζογέφυρα» .

Ο φοιτητής της φιλολογίας Μουράτ Καϊμάκ περιέγραψε πως η σούπα είναι τόσο νόστιμη, λες και την έκανε η μητέρα του. Ο Καϊνάκ ευχαριστώντας τους αρμοδίους είπε : ¨ Χάρη στην διανομή σούπας διαδόθηκε περισσότερο η χρήση της πεζογέφυρας¨.

Αρμόδιοι του Κέντρου Νεότητας ανέφεραν πως η διανομή γίνεται στις ώρες 8.00 με 12.00. Είπαν επίσης πως μέσα σε τρεις μέρες μοίρασαν σούπα σε περίπου 1000 άτομα, και πως μπορεί να παρατείνουν για λίγο ακόμα αυτήν την παροχή.

Previous Article

ΣΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ

Next Article

KATI ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *