Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ MΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ; ¨

1 Comment Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σπίθες εξυπνάδας από τους οπισθοδρομικούς: Οι Ευρωπαίοι σφάζουν τις γαλοπούλες επειδή είναι μουσουλμάνοι και Τούρκοι

Στο βίντεο που ετοιμάστηκε από οπισθοδρομικούς, υποστηρίζεται πως ¨το λαϊκό καθεστώς επιβλήθηκε στην δεκαετία του 1930¨ και ότι αυτό ήταν ¨που στοχοποίησε τους μουσουλμάνους¨.

Το οπισθοδρομικό κανάλι Ahsen TV, ετοίμασε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να γιορτάζεται η πρωτοχρονιά.

Στο βίντεο εξηγείται πως ¨οι εορτασμοί νέου έτους πρέπει να γίνονται σύμφωνα με το ισλαμικό ημερολόγιο και όχι το χριστιανικό¨  και υποστηρίζεται πως η πρωτοχρονιά στην Τουρκία ¨ήρθε με το λαϊκό καθεστώς στην δεκαετία του 30, που την επέβαλε κρατικά συνηθίζοντας τον λαό¨.

Οι οπισθοδρομικοί δηλώνουν πως η πρωτοχρονιά είναι ¨γιορτή των γκιαούρηδων¨,  ενώ στοχοποιώντας τους εορτασμούς αναφέρουν πως ¨Καθώς συμμορφωνόμαστε με τους γκιαούρηδες, να μην μετατραπούμε σε μαϊμούδες και γουρούνια¨.

Σχετικά με το σφάξιμο της γαλοπούλας ανέφεραν πως ¨Στην Ευρώπη τι σημαίνει γαλοπούλα; Σημαίνει Τούρκος. Τι σημαίνει Τούρκος; Σημαίνει μουσουλμάνος¨.

Οι οπισθοδρομικοί ανέφεραν πως η πρωτοχρονιά ¨είναι έθιμο που προέρχεται από τους γκιαούρηδες¨, ενώ στο βίντεο υπάρχει ρητορική μίσους κατά Χριστιανών και Εβραίων.

Εντύπωση προκαλεί πως στο βίντεο υποστηρίζεται ότι ο Άγιος Βασίλης είναι ¨παπάς¨ και συχνά αναφέρεται η φράση ¨Μα καλά αν έρθει παπάς στο σπίτι σου θα τον βάλεις μέσα; ¨

http://haber.sol.org.tr/toplum/gericilerden-zeka-pariltilari-avrupali-hindiyi-turk-diye-musluman-diye-kesiyor-222586

26/122/017

Previous Article

¨ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΞΕΝΗ¨…

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *