Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΩΝ¨!

No Comments Share:

Με κραυγές θρήνου αποδόθηκαν στο χώμα οι εργάτες

080920141715506445715

Αποδόθηκαν στο χώμα στις πατρίδες τους, οι 10 εργάτες που πέθαναν στην καταστροφή με το ασανσέρ στο Μετζιντγιέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης.

ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΖΟΓΚΟΥΛΝΤΑΚ Ο ΤΖΕΓΚΙΖ ΤΑΤΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ

Εν μέσω δακρύων αποδόθηκε στο χώμα στο χωριό Καλέογλου του νομού Ζόγκουλντακ ο 40 ετών εργάτης Τζεγκίζ Τάτογλου, ο ένας από τους 10 εργάτες που σκοτώθηκαν στην καταστροφή που συνέβη με το ασανσέρ.

Η σωρός του έφτασε βραδινές ώρες στο χωριό. Το πρωί λήφθηκε από το τζαμί και τέθηκε μπροστά στο σπίτι του. Δακρυσμένοι οι συγγενείς του παρακολούθησαν την προσευχή που έγινε μπροστά στο σπίτι. Η 33 ετών σύζυγος του η Σεβίμ Τάτογλου, ο δύο ετών Αρντά και 8 ετών Τζερέν δέχτηκαν τα συλλυπητήρια.

51606_44071_08092014170449_6

……

Ο πατέρας του θανόντος ο Σελίμ Τάτογλου είπε πως δύο μέρες πριν είχαν μιλήσει και τους είχε πει πως δεν θα μπορέσει να έρθει στο Κουρμπάν Μπαϊράμι και ότι τότε αυτός του είπε ¨Μη στενοχωριέσαι γιέ μου, θα πηδήξουμε στο αμάξι και θα έρθουμε εμείς¨.

¨Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΕΙΧΕ ΒΛΑΒΗ¨

Η πονεμένη σύζυγος Σεβίμ Τάτογλου ανέφερε πως την μέρα του περιστατικού επειδή είχαν αργήσει είχε τηλεφωνήσει στην σύζυγο ενός άλλου εργάτη και πρόσθεσε πως ¨Την ώρα που μιλούσα στο τηλέφωνο, δύο άτομα πήγαν στο σπίτι της φίλης μου και της έδωσαν το πικρό νέο. Αμέσως πήγα στο νοσοκομείο. Ο σύζυγος μου είχε πει πως το ασανσέρ έχει βλάβη. Δούλευε 8 μήνες εκεί με μισθό 1200 λίρες¨.

………….

Ο εργάτης Σερκάν Γκιοκτάς είπε : ¨Το ασανσέρ είχε πέσει και νωρίτερα μερικές φορές. Το λέγαμε αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Κάθε φορά μας λέγανε « θα το ρυθμίσουμε , δεν υπάρχει πρόβλημα» Επειδή έπεφτε από χαμηλότερους ορόφους δεν είχε συμβεί κάποιος θάνατος ή τραυματισμός. Μια φορά είχε πέσει με 7-8 άτομα μέσα¨.

……………….

Μια γυναίκα που κραύγαζε είπε : ¨Μα πάντα έτσι θα πεθαίνουν οι φτωχοί ; Επειδή δεν ζω στην Τουρκία μιλάω άνετα. Εμείς ούτε στην χώρα των γκιαούρηδων δεν είδαμε τέτοιο ρεζιλίκι. Εμείς ψάχνουμε το δίκιο μας. Αυτοί οι άνθρωποι όμως ; Μέχρι πότε θα πεθαίνουν έτσι ;

…………….

……………

DHA 8/9/2014

Previous Article

ΠΑΙΔΙΑ – ΕΡΓΑΤΕΣ

Next Article

ΔΙΑΣΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *