Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΠΡΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

No Comments Share:

Iσχυρισμός για μπαγιάτικα αέρια

Το σπρέι πιπεριού που χρησιμοποιήθηκε πάνω στον κόσμο στο Ταξίμ, έγινε αντιληπτό πως είχε περάσει την ημερομηνία λήξης του

Αναφέρεται πως το σπρέι πιπεριού που χρησιμοποίησε η αστυνομία πάνω στους διαδηλωτές στο πάρκο Γκεζί του Ταξίμ, είχε λήξει. Αναφέρεται πως η αστυνομία που διέθετε μεγάλο στοκ από σπρέι πιπεριού, είχε παρτίδες και από πρόσφατα αγορασμένο και από άλλο που είχε λήξει η ημερομηνία του. Χρησιμοποιημένη από την αστυνομία κάψουλα που βρέθηκε, είχε ημερομηνία λήξης το 2011. Ειδικοί αναφέρουν πως σπρέι πιπεριού που έχει λήξει έχει πολύ μεγαλύτερη καταστροφική ισχύ.

Προκαλεί θάνατο

Οι ειδικοί αναφέρουν πως το σπρέι πιπεριού μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε αυτούς που έχουν αρρώστιες στο αναπνευστικό και το καρδιαγγειακό σύστημα. Οι ουσίες που περιέχονται στο αέριο, σε υψηλές δόσεις στους πνεύμονες ή στο πεπτικό σύστημα, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην καρδιά, στις αρτηρίες και στους πνεύμονες. Αναφέρεται πως το επιπλέον αέριο και η υψηλή του πίεση αποτελεί ένα έξτρα φορτίο για την καρδιά. Και είναι γνωστό παρά το ότι οι αρμόδιοι δηλώνουν πως το αέριο δεν προκαλεί μόνιμες βλάβες, οι Μετίν Λοκουμτζού και Τσαγιάν Μπιρμπέν πέθαναν από αρρώστιες που ενεργοποιήθηκαν από τα αέρια.

………………

Εφ. Ταράφ 6/6/2013

Σχ : Με μια απλή αναζήτηση βρήκαμε την παρακάτω πρόσφατη φωτογραφία από την ληγμένη κάψουλα

 

Previous Article

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Next Article

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *