Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο λυκειάρχης μετρά το μήκος της φούστας των μαθητριών !

No Comments Share:

Έτσι εξεγέρθηκε η μαθήτρια κατά του διευθυντή που μετρούσε το μήκος της φούστας και του παντελονιού

Η Μεράλ Ντανίς Μπεστάς-βουλευτής του κόμματος HDP κοινοποίησε την ψυχολογική βία που ασκεί ο Φερσεντέ Καρατάς –διευθυντής του λυκείου Κουρταλάν, πάνω στις μαθήτριες.

Αναφέρεται πως ο διευθυντής μετρά το μήκος της φούστας και του παντελονιού που φοράνε οι μαθήτριες.

Στην σχετική δήλωση που έκανε η Μεστάς αναφέρει : ¨ Τοποθεσία Λύκειο Κουρταλάν Ανατολίας…Τα όσα ακούγονται στο ηχητικό αποκαλύπτουν πως ο διευθυντής του σχολείου ασκεί δημόσια ψυχολογική βία. Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν σε πολλά σχολεία. Παρακαλώ μην παραμένετε απαθείς. Το σχολείο και η εστία δεν ανήκουν στον διευθυντή και πρέπει αμέσως να απομακρυνθεί από την θέση του. Ο Φερσεντέ Καρατάς –διευθυντής του σχολείου Κουρταλάν και η Μελέκ Μισάλ Τζεϊλάν, μετράνε το μήκος της φούστας και του παντελονιού που φοράνε, ασχολούνται με τα μαλλιά τους και τις προσβάλλουν. Πρέπει αμέσως να απομακρυνθούν από την θέση τους¨.

Ο δημοσιογράφος Μετίν Τζιχάν έκανε σχετική ανάρτηση την οποία έστειλε ως μήνυμα και στον υπουργό Παιδείας Ζιγιά Σελτσούκ. Ο Τζιχάν στο Τουίττερ έγραψε ¨Πως μπορεί να είναι διευθυντής αυτό το άτομο που ασταμάτητα προσβάλει τις μαθήτριες, δεν τους αναγνωρίζει το δικαίωμα απάντησης, που τους βγάζει από το μάθημα και τους μετρά το μήκος του παντελονιού, με τον οποίον οι μαθήτριες έχουν μπελάδες επειδή φαίνονται οι καρποί τους και ο οποίος χρησιμοποιεί σε αυτά και τους άλλους καθηγητές ; ¨

……………….

https://odatv.com/etek-ve-pantolon-boyu-olcen-mudure-ogrenci-boyle-isyan-etti-05121927.html

5/12/2019

Previous Article

Απελάθηκε ο πρέσβης της Λιβύης, ενώ της Τουρκίας πίνει καφέ στο Κολωνάκι…

Next Article

Οι Οθωμανοί του έκαναν με το ζόρι σουνέτ, αλλά αυτός πάλι δεν δέχτηκε να αλλαξοπιστήσει !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *