Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η θλίψη σε μια φωτογραφία

No Comments Share:

Συγκίνησε το παιδί από την Συρία που παρακολουθούσε τις τελετές για την 23/4 από το όχημα συλλογής χάρτου

Παιδί από την Συρία παρακολούθησε τις τελετές για την Γιορτή Εθνικής Ηγεμονίας και Παιδιού της 23/4, από το καροτσάκι με το οποίο μάζευε χαρτιά
Στην πόλη Μπάτμαν, την ώρα που στο πάρκο Ατατούρκ που βρίσκεται στην λεωφόρο Τουργκούτ Οζάλ, γινόταν οι τελετές για την Γιορτή Εθνικής Ηγεμονίας και Παιδιού της 23/4, ένα παιδί από την Συρία τις παρακολούθησε πάνω από το καροτσάκι με το οποίο μαζεύει χαρτιά.

Στις τελετές που έγιναν εκεί μετείχαν ο νομάρχης Χουλουσί Σαχίν, ο διευθυντής Εθνικής Παιδείας Μαχμούτ Κουρταράν, μαζί με διευθυντές υπηρεσιών και παιδιά που είχαν έρθει εκεί για τις επιδείξεις. Στους διαγωνισμούς ποίησης, ζωγραφικής και έκθεσης, όσοι βγήκαν πρώτοι από τους μαθητές, δέχθηκαν δώρα από τον νομάρχη Σαχίν. Ο 14 ετών όμως Σύριος Αμπάς παρατηρούσε την τελετή από ένα κοντέινερ σκουπιδιών.

ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Ο Αμπάς ο οποίος παρακολούθησε την τελετή από το καροτσάκι με το οποίο μαζεύει χαρτιά, δήλωσε πως το κάνει για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του. Ο Αμπάς επί μακρόν παρακολούθησε τους συνομηλίκους του, που εκείνη την ώρα γλεντούσαν στην τελετή.

https://www.sondakika.com/haber/haber-23-nisan-i-kagit-aracinin-uzerinde-izledi-11978054/
23/4/2019
Previous Article

Δημοσίευμα από Θράκη στο «μήκος κύματος» του Τούρκου Υπουργού Αμύνης…

Next Article

Μπιλάλ Καρά Χαλίλ σε σύγκριση με Αχμέτ Μέτε στην Ξάνθη…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *