Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μπράβο στην Γαλλία – Δείχνει δρόμους….

No Comments Share:

Απόφαση σκάνδαλο στη Γαλλία! Ιθαγένεια για τους συμπαθούντες του Ερντογάν δεν υπάρχει !

Την καθημερινώς αυξανόμενη εχθρότητα κατά της Τουρκίας και του Ερντογάν στην πολιτική της Γαλλίας, την αισθάνονται περισσότερο από όλους οι Τούρκοι μετανάστες που ζουν σε αυτή τη χώρα. Τελευταία ο Μουράτ Μπουγιούκ μετανάστης που ζει στη Γαλλία 43 χρόνια, είδε το αίτημα του για απόκτηση ιθαγένειας να απορρίπτεται λόγω “συμπάθειας προς τον Ερντογάν”.

Στην Γαλλία που είναι μία από τις χώρες όπου αυξάνεται πολύ η ακροδεξιά, η αντίθεση ενάντια στην Τουρκία και τον Ερντογάν έχουν καταστεί παράδοση.

Μιλώντας σχετικά με το θέμα ο Μουράτ Μπουγιουκ είπε: ” Οι αρχές της Γαλλίας απέρριψαν το αίτημά μου αυτό υποστηρίζοντας πως έχω δεσμούς με την τουρκική πολιτική. Εγώ δεν είμαι μέλος σε κανένα κόμμα της Τουρκίας και ποτέ δεν έκανα προπαγάνδα για αυτά τα κόμματα. Αλλά πάντοτε εξέφραζα την αγάπη μου για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αυτό είναι κάτι που το εκφράζω και με τις αναρτήσεις στα social media και μεταξύ των φύλων μου.
…….
Ο βασικός λόγος που υπέβαλα αίτημα για τη γαλλική υπηκοότητα ήταν να μπορώ να επωφεληθώ από το δικαίωμα ψήφου. Ως κάποιος που ζω επί πολλά έτη σε αυτή τη χώρα, έπρεπε να φανερώσω τη βούλησή μου απέναντι σε αυτούς που την κυβερνάνε . Διότι οι Γάλλοι πολιτικοί επωφελούμενοι από το ότι οι Τούρκοι δεν πάνε στην κάλπη, δεν λύνουν τα θέματά μας. Και όχι μόνο δεν τα λύνουν, αλλά μαζεύουν και ψήφους με μία εχθρική ρητορική σε βάρος μας. Στην Γαλλία οι πολιτικοί που θέλουν να αυξήσουν τις ψήφους τους, χρησιμοποιούν ρητορική κατά των μουσουλμάνων και Τούρκων.
……
Αν η Γαλλία αποδεχτεί πως έκανε λάθος μπορώ να πάρω αυτήν την υπηκοότητα. Διότι εγώ δεν στερούμαι πατρίδας και ούτε είμαι χωρίς στήριξη. Στην Ευρώπη την τελευταία περίοδο υπάρχει τουρκοφοβία και ισλαμοφοβία. Αυτό είναι κάτι που πιο βαριά από όλους το ζούμε εμείς.
…….
Το ότι εμείς υποβάλουμε αίτημα για γαλλική υπηκοότητα, δεν σημαίνει πως θα εγκαταλείψουμε το έθνος μας και την ιστορία μας. Η αγάπη μου για την Τουρκία συνεχίζεται πάντα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ενσωματωθώ στη Γαλλία. Ήρθα σε αυτή τη χώρα όταν ήμουν τεσσάρων ετών. Αισθάνομαι πιο ενσωματωμένος σε αυτή τη χώρα από τους περισσότερους Γάλλους.
………

https://www.yeniakit.com.tr/haber/fransadan-skandal-karar-erdogani-sevene-vatandaslik-yok-1021292.html

Σχ: Φανταστείτε τι μέτρα θα έπρεπε να πάρει ένα κανονικό κράτος, που θα έβλεπε τους πράκτορες της Τουρκίας καθημερινά να υποσκάπτουν την ελληνική κυριαρχία στην Θράκη. Και δεν μιλάμε απλά για τουρκόψυχους, αλλά για δούλους της Τουρκίας που έναντι μισθού ή οποιουδήποτε άλλου οφέλους (απτού η προσδοκώμενου) λειτουργούν σαν τα που@@@@@ια του Ταγίπ…

Previous Article

Πυραυλική επίθεση στο αεροδρόμιο της Τρίπολης από τον Χαφτάρ !

Next Article

Εκατοντάδες άνθρωποι αιμόφυρτοι και ημίγυμνοι, που έκλαιγαν από τους ξυλοδαρμούς και τα βασανιστήρια….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *