Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ !

No Comments Share:

feto3

Ο 34 ετών Ερντογάν Κ. –γραμματέας στα δικαστήρια του Γκέρμεντζικ του νομού Αϊδινίου, πρότεινε στην επίσης γραμματέα Κιουμπρά Ε. να τον παντρευτεί και όταν εκείνη απέρριψε την πρόταση του, αυτός την κατήγγειλε πως είναι μέλος της FETÖ/PDY

Το παράξενο αυτό που έγινε στα δικαστήρια του Γέρμεντζικ εξελίχθη ως εξής. Ο Ερντογάν Κ. που εργάζεται ως γραμματέα στο πρωτοδικείο του Γκέρμεντζικ, την περασμένη εβδομάδα πρότεινε στην επίσης γραμματέα Κιουμπρά Ε. να τον παντρευτεί, αλλά αυτή του έδωσε αρνητική απάντηση.

Ο Ερντογάν Κ. εκνευρισμένος από την απόρριψη αυτή, υπέβαλλε καταγγελία στην εισαγγελία υποστηρίζοντας πως η Κιουμπρά Ε. αλλά και ο φίλη της η Μ.Σ. (που την θεωρούσε υπεύθυνη για αυτό) είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωση του Γκιουλέν. Μετά από αυτή την καταγγελία, αναμένεται πως τις επόμενες μέρες η Κιουμπρά Ε. αλλά και ο φίλη της η Μ.Σ θα δώσουν κατάθεση στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ η Μ.Σ. δήλωσε πως έχει κάνει μήνυση παλιότερα κατά του Ερντογάν Κ. διότι την είχε απειλήσει και ότι μάρτυρας σε αυτό είναι η Κιουμπρά Ε. Η δε Κιουμπρά Ε. δήλωσε πως είναι γνωστό ότι για κάποιο διάστημα ήταν φίλοι με τον Ερντογάν Κ., αλλά ¨Μετά από τον χωρισμό μας άρχισε να συκοφαντεί και να απειλεί εμένα και την φίλη μου την Μ.Σ. Του έχω υποβάλλει μήνυση¨
Στο μεταξύ λόγω αυτών των κατηγοριών κατά της Μ.Σ., η γυναικά αυτή δύο φορές λιποθύμησε και την μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Haber.sol.org  27/12/2016

Previous Article

ΕΝΟΠΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

ΔΥΤΙΚΗ ΚΥΝΟΤΗΤΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *