Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ! Η ΠΡΟΣΤΥΧΗ !

No Comments Share:

Μαχαίρωσε την θετή του κόρη που συνομιλούσε με άντρες

301120141217158367542_2

Ο 37 ετών Τζιχάτ Κ. στην Προύσα, μαχαίρωσε στην καρδιά και τραυμάτισε βαριά την θετή του κόρη την 17 ετών Α.Σ., όταν είδε πως συνομιλούσε στο FB με άντρες. Ο πατριός συνελήφθη, ενώ η μητέρα του κοριτσιού η Σαζιέ Κ. δήλωσε πως ¨Το περιστατικό συνέβη λόγω  θέματος με άντρα, δεν θα υποβάλλω μήνυση στον άντρα μου¨.

Το περιστατικό συνέβη χτες στην οδό Ακγκιούν της συνοικίας Αντνάν Μεντερές στο Οσμάγκαζί. Όταν ο Τζιχάτ Κ. είδε πως η θετή του κόρη η Α.Σ. συνομιλούσε στο FB με άντρες, τρελλάθηκε.  Μάλωσε μαζί της για κάποιο διάστημα και ακολούθως πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα που το έμπηξε στην καρδιά της. Η Σαζιέ Κ. βλέποντας αιμόφυρτη την κόρη της να καταρρέει, κάλεσε το 112. Σύντομα κατέφθασε ασεθνοφόρο που μετά τις πρώτες βοήθειες μετέφερε την κοπέλα στο κρατικό νοσοκομείο Τσεκιργκέ . Εκεί εγχειρίστηκε και η κατάσταση της παραμένει κρίσιμη.

Ο Τζιχάτ Κ. συνελήφθη από την αστυνομία έχοντας πάνω του και το ματωμένο μαχαίρι.

Στην κατάθεση του στην αστυνομία είπε πως είχε προειδοποιήσει την θετήτ ου κόρη να μην συνομιλεί με άντρες στο FB και όταν το είδε ξανά, όπως είπε νευρίασε και έβαψε τα χέρια του με αίμα. H μητέρα Σαζιέ Κ. που ήταν παρούσα στο περιστατικό, την ώρα που την πήγαιναν για κατάθεση στην αστυνομία, δήλωσε σε δημοσιογράφους πως¨Το περιστατικό συνέβη λόγω  θέματος με άντρα, δεν θα υποβάλλω μήνυση στον άντρα μου¨.

DHA  29/11/2014

 

Previous Article

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ FUEN ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ DEB

Next Article

ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *