Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ένοπλοι και ένστολοι Τούρκοι φασίστες που βρίσκονται στην Συρία, απειλούν…

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  14/5/2020

Πριν από μερικές μέρες πέθανε μετά από εκατοντάδες μέρες απεργίας πείνας ο αριστερός τραγουδιστής Ιμπραήμ Γκιοκτσέκ που ζητούσε να επιτραπούν οι συναυλίες του συγκροτήματος του… Ακολούθως και ενώ η σορός του βρισκόταν σε ένα τζεμεβι (ιερός χώρος Αλεβιτων) της Κωνσταντινούπολης η αστυνομία εισέβαλε με κριό (!) εκεί μέσα, ουσιαστικά απήγαγε τη σωρό και τη μετέφερε στην Καισάρεια όπου έγινε και η ταφή. Εκεί όμως υπήρξαν αντιδράσεις από τους φασίστες της οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι, οι οποίοι με επικεφαλής τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης απειλούσαν πως “Ακόμη και αν ταφεί εμείς θα τον βγάλουμε και θα τον κάψουμε” ! Με εντολή όμως του προέδρου του κόμματος ΜΗΡ- Ντεβλέτ Μπαχτσελί, απομακρύνθηκε ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Γκρίζων Λύκων και έκλεισε η τοπική οργάνωση. Ο διαδικτυακός φυσικά πόλεμος ανάμεσα στους φασίστες και στους αριστερόφρονες συνεχίστηκε. Στα πλαίσια λοιπόν αυτά κάποιοι από τους Γκρίζους Λύκους που υπηρετούν στο στρατό και βρίσκονται στην Συρία αισθάνθηκαν την ανάγκη να στηρίξουν τους ομοϊδεάτες τους.

Το σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα gazetefersude.net, αναφέρει τα εξής :

¨Η Αλ Κάιντα διαμέσου του Ιμπραήμ Γκιοκτσεκ, απείλησέ τον κόσμο της συνοικίας Γκάζι: “Αν υπάρξει αγώνας επιβίωσης υπάρχουν αόρατοι στρατοί”

Σε βίντεο που φέρεται να γυρίστηκε στην περιοχή Ιντλίμπ της Συρίας μέλη της Αλ κάιντα μέσω του Ιμπραήμ Γκιοκτσεκ, απείλησαν τον κόσμο της συνοικίας γκάζι της Κωνσταντινούπολης και στήριξαν τους Γκρίζους Λύκους.
……
Ο συμμορίτης διαβάζοντας γραπτό κείμενο που υπάρχει στο τηλέφωνο του, αναφέρει τα εξής :
“Αναφορικά με τον με την οργάνωση γκρίζων Λύκων Καισαρείας και τον τοπικό πρόεδρο της που εναντιώθηκαν σφόδρα στην ταφή στην Καισάρεια (που είναι έδαφος της πατρίδας) του άπιστου βρωμιάρη Ιμπραήμ Γκιοκτσέκ, η δειλή ομάδα που τους απειλεί μέσω των social media, να ξέρει πως αν συμβεί οτιδήποτε σε βάρος των Γκρίζων Λύκων (που αποτελούν την 57η Μεραρχία της πατρίδας μας) ή σε οποιοδήποτε μέλος τους, οι κάννες μας θα πυρώσουν. Η πίστη μας προς το κράτος το στρατό και την αστυνομία μας, είναι απόλυτη. Αν υπάρξει θέμα επιβίωσης ο πρόεδρος του Τμήματος Καισάρειας Γκρίζων Λύκων διαθέτει αόρατους στρατούς και αόρατα αδέρφια. Μία νύχτα θα έρθουν ξαφνικά στην συνοικία Γκάζι, στο Ιράκ, στη Ράκα, όπου και να είστε και θα λογοδοτήσετε. Ο Αλλάχ να προστατεύει το τουρκικό κράτος και έθνος.”

Να και το σχετικό βίντεο

Previous Article

Πρόστιμα και στον οδηγό και στους επιβάτες

Next Article

100 τουρκικές ΜΚΟ ζητάνε : Δωδεκάνησα, Κρήτη, Θράκη…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *