Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Στην μια μεριά ένοπλα ΜΕΑ και δορυφόροι και στην άλλη….

1 Comment Share:

Θα καταρτισθεί χάρτης φτώχειας στους δήμους

Μόνο στην Κωνσταντινούπολη, ο αριθμός νοικοκυριών που υπέβαλαν αίτηση στους δήμους για βοήθεια ανήλθε σε 1,2 εκατομμύρια, και οι δήμοι τους οποίους κατέχει το CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα) άρχισαν να εργάζονται για να χαρτογραφούν τη φτώχεια των περιφερειών τους.
Αφού εκατομμύρια εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους με την έξαρση του κορονοϊού, η φτώχεια έγινε ένα από τα σημαντικότερα θέματα ημερήσιας διάταξης στην Τουρκία. Μόνο στην Κωνσταντινούπολη, ο αριθμός νοικοκυριών που υπέβαλαν αίτηση για βοήθεια σε δήμους ανήλθε σε 1,2 εκατομμύρια. Ο Αντιπρόεδρος του CHP Σεγίτ Τορούν ανακοίνωσε ότι όλοι οι δήμοι του κόμματος έχουν ξεκινήσει εργασίες για τη χαρτογράφηση της φτώχειας των περιφερειών τους.


Ο Τορούν σημείωσε: “Συζητήσαμε λεπτομερώς το θέμα στις συναντήσεις μας με 247 δημάρχους σε ομάδες. Ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε για την επέκταση του μοντέλου «χάρτης φτώχειας» που εφαρμόζει ο Μητροπολιτικός Δήμος της Κωνσταντινούπολης σε όλους τους δήμους μας. Θα συγκεντρώσουμε τόσο τις αιτήσεις κοινωνικής πρόνοιας που έρχονται στους δήμους μας όσο και τα δεδομένα και τις έρευνες αυτών σε διαφορετικές περιοχές και θα χαρτογραφήσουμε τις περιφέρειες για τη φτώχεια. Ξεκινάμε αυτό το έργο από τους μητροπολιτικούς και επαρχιακούς δήμους μας”.

ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Ο Σεγίτ Τορούν του CHP δήλωσε ότι όταν συγκεντρωθούν οι χάρτες της φτώχειας σε μητροπολιτικές περιοχές και επαρχίες, θα προκύψει επίσης μια εικόνα της φτώχειας της Τουρκίας. Ο κύριος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε μία ακόμη οικογένεια.”

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/belediyeler-yoksullugun-haritasini-hazirlayacak-6422956/?utm_source=dahafazla_haber&utm_medium=free&utm_campaign=dahafazlahaber

10/5/2021

Σχόλιο:Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας: φτώχεια και οικονομική εξαθλίωση. Μία θλιβερή εικόνα την οποία ο Ερντογάν προσπαθεί να κρύψει επιμελώς αλλά δυστυχώς τα δεδομένα είναι αμείλικτα. Ενώ οι πολίτες αδυνατούν να καλύψουν βασικές καθημερινές ανάγκες, αυτός επιδίδεται στον κορεσμό της μεγαλομανίας του με κάθε τρόπο ξοδεύοντας τεράστια χρηματικά ποσά για στρατιωτικούς εξοπλισμούς προορισμένους για επιθέσεις και όχι για άμυνα. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι η Τουρκία διαχρονικά ήταν και παραμένει ένα εν γένει επιθετικά προσανατολιζόμενο κράτος το οποίο ενδιαφέρεται μόνο για πολέμους και όχι για την ανθρώπινη ευημερία και ανάπτυξη των κοινωνικοοικονομικών δεικτών του.

Δημήτριος Ι. Αμανατίδης

Previous Article

Τουρκικό υπουργείο Αμύνης: ¨Μας επαναπροώθησαν μετανάστες στον Έβρο¨

Next Article

¨Εψές μανά αννοίασιν τον τάφον μου¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Τι σημασία έχει καλέ η πείνα; Η τουρκική σημαία ανέμισε στην Α. Μεσόγειο και σε πόσες ξένες χώρες της περιοχής. Δεν αξίζει λίγη πείνα για τη σημαία; Φάτε εκεί καμιά πετσούλα, ξέρετε πόσο έχει πάει το άσπρο τσάι; Άντε μη μου κάνετε τούρκο τον ταγίπ τώρα στα γεράματα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *