Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

No Comments Share:

Συμβουλές προς διαδηλωτές 

simb

 

1- Εάν δημοσιεύετε φωτογραφίες από οδοφράγματα σιγουρευτείτε πως δε φαίνεται το πρόσωπο κανενός.

2- Εάν προσπαθείτε να αποδείξετε την αστυνομική βία, προσπαθήστε να φαίνεται το πρόσωπο του αστυνομικού ή ο αριθμός στο κράνος του.

3- Εάν τραυματιστήκατε ή χτυπηθήκατε άσχημα από τα αέρια, πάτε στο νοσοκομείο και ζητήστε επίμονα ιατρική βεβαίωση.

4- Εάν συλληφθείτε καλέστε το 444 52 71, μην υπογράψετε τίποτε, μην δίνετε κατάθεση μέχρι να έρθει ο δικηγόρος σας, και όταν έρθει ο δικηγόρος ελέγξτε την ταυτότητα του. Μην ξεχνάτε πως αν η αστυνομία σας εξαναγκάσει να υπογράψετε κάτι, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την κατάθεση σας, στην εισαγγελία.

5- Εάν έρθουν σε επαφή μαζί σας μέσω πληροφοριών από το τηλέφωνο ή την ταυτότητα σας που έμειναν στο πάρκο, σιγουρευτείτε πως τα πράγματα αυτά είναι δικά σας, και ελέγξτε ιδιαίτερα τις κλήσεις και τα μηνύματα. Εάν υπάρχει κάτι που έχει τοποθετηθεί εκεί, διασφαλίστε πως θα γίνει δικογραφία και ζητείστε νομική στήριξη.

6- Μην ξεχνάτε πως όσο και αν προσπαθούν να μας εκφοβίσουν, η αντίσταση αυτή και τα αιτήματα αυτά είναι νόμιμα. Παράνομες είναι αυτές οι επιθέσεις, και όσο περισσότερες νομικές αποδείξεις έχουμε τόσο μεγαλύτερη μπορεί να είναι και η αντίσταση σας.

Facebook Σύλλογος Σύγχρονων Νομικών 17/6/2013

Previous Article

ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΥΡΜΠΑΝΙΑ

Next Article

AYTOKTONIA ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *