Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TA ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

No Comments Share:

Βασανιστήρια στην μικρή νύφη

Ο άντρας της της έσφιξε τα χείλη με πένσα και η πεθερά της την καυτηρίασε με πυρωμένο σίδερο. Η μικρή νύφη που ακολουθεί θεραπεία ισχυρίστηκε πως την βίασε και ο πεθερός της.

 Η 16χρονη Σ,Μ. από την Άγκυρα η οποία 6 μήνες παντρεύτηκε και πήγε σαν νύφη στο Σογουτλού της Σακάριας ισχυρίζεται πως υπέστη βασανιστήρια από τον σύζυγο της και από τους συγγενείς του. Η Σ.Μ. μπήκε για θεραπεία στο Κέντρο Μητρότητας και Φροντίδας Παιδιού, ενώ ο σύζυγος και η οικογένεια του εξαφανίστηκαν.

Η Σ.Β. κόρη οικογένειας Ρωμά καθόταν στην περιοχή Αλτιντάγ της Άγκυρας, παράτησε το δημοτικό στην 8η τάξη και 6 μήνες πριν σύμφωνα με τα έθιμα των Ρωμά την πάντρεψαν με τον 20χρονο Β.Κ.-κάτοικο Σογουτλού της Σακάριας. Καθώς όμως την έδερναν και την βασάνιζαν συνέχεια, πήγε και ανέφερε την κατάσταση της στην οικογένεια της. Η οικογένεια της προσέφυγε στην εισαγγελία.

Μετά την προσφυγή τους η κοπέλα μπήκε για θεραπεία στο Κέντρο Μητρότητας και Φροντίδας Παιδιού. Η θεραπεία της Σ.Μ. που φέρει ίχνη καψίματος στα πόδια και στα γεννητικά της όργανα συνεχίζεται, ενώ ήρθαν και αστυνομικοί που υπό την επίβλεψη ειδικών από τις κοινωνικές υπηρεσίες της πήραν κατάθεση. Στην κατάθεση της ανέφερε πως ο άντρας της, η πεθερά και ο πεθερός της, την βασάνιζαν συνέχεια.

Στους αστυνομικούς ανέφερε αυτά που βίωσε για έξι μήνες στον γάμο της, λέγοντας πως ενώ ήταν στην 8η τάξη του δημοτικού την πάντρεψαν δίχως την θέληση της με τον γιό της θείας της στο Σογουτλού της Σακάριας. Περιέγραψε πως ο άνδρας της κι η πεθερά της συνεχώς την έδερναν και είπε πως ¨Στον 4ο μήνα γάμου ο σύζυγος μου και η πεθερά μου άρχισαν να με δέρνουν. Ο σύζυγος μου έπινε οινοπνευματώδη και όταν η πεθερά μου του έλεγε πως «Δεν μαγείρεψε, δεν καθάρισε» με έδερνε. Ενίοτε με κλωτσιές και χαστούκια και άλλοτε με βαρούσαν με ξύλο στα χέρια και στα πόδια.

 ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΕΝΣΑ

Η Σ,Μ. στην κατάθεση που έδωσε υπό την επίβλεψη ψυχολόγου ανέφερε πως ο σύζυγος της την βασάνιζε με πένσα σφίγγοντας της τα χείλη. Ανέφερε πως ¨Η πεθερά μου με την παραμικρή αφορμή με έδερνε. Μι μέρα με έβαλε στο μπάνιο και με ένα πυρωμένο σίδερο άρχισε να το πατά επανειλημμένα στα πόδια μου και στο σεξουαλικό μου όργανο. Επίσης με έδειρε με πυρωμένο σίδερο¨.

Η Σ.Κ. περιέγραψε πως την νύχτα της πρωτοχρονιάς την βίασε ο πεθερός της, και ότι όλα τα περιέγραψε στην μάνα της που ζει στην Άγκυρα,

………………………

 Εφ. Ραντικάλ 14-3-2012

Previous Article

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Next Article

Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΕΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΥΡΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *