Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NIOΠANTΡΗ 10 ΗΜΕΡΩΝ….

No Comments Share:

fft107_mf5227132

 Άγρια δολοφονία νιόπαντρης νέας γυναίκας

Η 21 ετών Ελίφ Κ. η οποία τον περασμένο μήνα ¨κλέφτηκε¨ και παντρεύτηκε με τον 28 ετών οδηγό ταξί  Σαβάς Κ., βρέθηκε στο σπίτι της δολοφονημένη από μαχαιριές, γυμνή και τυλιγμένη σε χαλί. Στο σώμα της βρέθηκαν ίχνη από πολλές μαχαιριές, ενώ ως ύποπτος για την δολοφονία αναζητείται ο σύζυγος της ο Σαβάς. Κ. 

Όταν περίοικοι από το ισόγειο διαμέρισμα στην οδό 592/13 της συνοικίας Οσμάνγκαζί στο Μπαϊρακλί της Σμύρνης, αντιλήφθηκαν μια άσχημη μυρωδιά, ενημέρωσαν την αστυνομία. Η αστυνομία με εντολή εισαγγελέα και με βοήθεια κλειδαρά μπήκαν μέσα. Αλλά την στιγμή που μπήκαν δεν αντιλήφθησαν αμέσως κάτι το αρνητικό πέραν της άσχημης μυρωδιάς. Εντόπισαν πως η μυρωδιά ερχόταν από σημείο πίσω από μια πολυθρόνα. Εκεί ανοίγοντας  το χαλί βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πτώμα μιας μαχαιρωμένης γυναίκας. Εντοπίστηκε πως το πτώμα που έφερε πολλά σημάδια από μαχαιριές, ανήκε στην Ελίφ Κ. που ¨κλέφτηκε¨ στις 26/6 και παντρεύτηκε τον οδηγό ταξί Σαβάς Κ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΕΚΕΙ

Το πτώμα φέρεται να είναι 3 ημερών, ενώ έγινε γνωστό πως το ζευγάρι μετακόμισε και άρχισε να κάθεται σε εκείνο το διαμέρισμα , μόλις πριν από 10 μέρες. Το πτώμα της Ελίφ Κ. μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική Σμύρνης, ενώ διαπιστώθηκε πως οι περισσότερες μαχαιριές ήταν στην κοιλιακή χώρα και ότι λόγω της ζέστης η σήψη ήδη είχε προχωρήσει.

izmir-elif-k-cinayet-3

……………….

Εφ. Ραντικάλ 19/7/2015

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

H MIT ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *