Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΩΡΙΣΤΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣΤΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

No Comments Share:

Εφ. Ραντικάλ 13-9-2011

Κριτήριο ¨γυναίκας συνταξιδιώτισσας¨ για το γρήγορο τρένο

 Κατά τα δρομολόγια του γρήγορου τρένου στην γραμμή Άγκυρας-Εσκίσεχίρ σε γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες τους δεν βάζουν άντρες να κάτσουν δίπλα τους. Η κατάσταση αποκαλύφθηκε όταν άντρες ταξιδιώτες υποχρεώθηκαν να πάρουν το λεωφορείο διότι δίπλα ¨καθόταν γυναίκα¨. 

Η απαγόρευση ¨γυναίκας στην διπλανή θέση¨ στο φερόμενο και ως χερσαίο μέσο μεταφορά του μέλλοντος, στο πρώτο δηλαδή γρήγορο τρένο της Τουρκίας, αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο όταν μια ομάδα φίλων θέλησαν να ταξιδέψουν από το Εσκίσεχίρ στην Άγκυρα.

Οι νέοι που θέλανε να ταξιδέψουν με το γρήγορο τρένο στην Άγκυρα και να φτάσουν σε μιάμιση ώρα, πριν να εισέλθουν στο κυκλοφοριακό του σταθμού πήραν τηλέφωνο στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών του TCDD. Οι 4 φίλοι όμως δυσκολευτήκαν να βρούνε εισιτήριο επειδή ήταν άντρες. Αυτός που βγήκε στο τηλέφωνο βλέποντας την κατάσταση-σχεδιάγραμμα των επιβατών του τρένου αποφάσισε πως οι 4 φίλοι δεν θα μπορέσουν να ανεβούνε στο τρένο.

Εις εκ των νέων περιέγραψε την κατάσταση ως εξής : Μας είπε ότιd εν υπάρχουν θέσεις για να κάτσουμε όλοι μαζί. Μας είπε ότι υπάρχουν θέσεις μόνο δίπλα σε γυναίκες που κάθονται μόνες τους και ότι αυτές οι θέσεις έχουν χωριστεί για γυναίκες. Και τότε αφού δεν υπήρχε άλλο τρένο αναγκαστήκαμε να πάμε στην Άγκυρα με το λεωφορείο.

 

……………

……………..

 

Previous Article

¨ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ¨

Next Article

ΟΙ …ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ 2040

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *