Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ¨

0 σχόλια Share:

Αντίδραση από γυναίκες προς τον Ερντογάν για την δήλωση ¨μισές γυναίκες¨ : ¨Αυτό που είναι μισό είναι το μυαλό σου¨

kadinyarimprotesto3
Γυναίκες οι οποίες συγκεντρώθηκαν σε Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα και Εσκισεχίρ διαμαρτυρήθηκαν κατά του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν ο οποίος δήλωσε πως γυναίκες που απορρίπτουν την μητρότητα είναι ελλιπείς και μισές γυναίκες.
Ο Ερντογάν έκανε μία ομιλία κατά τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Συλλόγου Γυναίκα και Δημοκρατία (ΚΑDΕΜ) στο οποίο είναι μέλος η κόρη του η Σουμεγιέ και το οποίο είναι γνωστό για την εγγύτητα του προς την εξουσία σε θέματα πολιτικής σχετικά με την γυναίκα και την οικογένεια.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζοντας τις απόψεις του σχετικά με τις προτιμήσεις των γυναικών λέγοντας πως ¨Μια γυναίκα που απέχει από την μητρότητα επειδή όπως λέει ¨δουλεύω¨, είναι κάτι που ισοδυναμεί με άρνηση της γυναικείας φύσης. Μια γυναίκα η οποία αρνείται την μητρότητα, όσο επιτυχημένη και αν γίνει στον επιχειρηματικό κόσμο, κινδυνεύει να χάσει την αυθεντικότητα της, είναι ελλιπής, είναι μισή γυναίκα¨.

……………….

Γυναίκες οι οποίες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γαλατάσεράι της Κωνσταντινούπολης και στην λεωφόρο Σακάρια της Άγκυρας, αντέδρασαν κραυγάζοντας πως ¨Θα ζητήσουμε λογοδοσία για τον μισογυνισμό τους¨ .

Στο Εσκισεχίρ γυναίκες οι οποίες συγκεντρώθηκαν στο Ανταλάρ, κρέμασαν σε μια γέφυρα ένα πανό που έγραφε  ¨Για αυτούς που λένε πως η γυναίκα που απορρίπτει την μητρότητα είναι μισή : Η γυναίκα είναι γυναίκα, μισό είναι το μυαλό σου¨.

http://www.diken.com.tr/kadinlardan-erdogana-yarim-kadin-tepkisi-yarim-olan-aklindir/

6/6/2016

Previous Article

TOYΡΚΟΚΥΠΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ

Next Article

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *