Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΑ

No Comments Share:

Καμπάνια από γυναίκες για βοήθεια της Μπερφιν που δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν άντρα

Καμπάνια βοήθειας διεξάγεται για την 19 ετών Μπερφιν Οζεκ, η οποία στην Αλεξανδρέττα του νόμου Χατάι, στις 15 Ιανουαρίου την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της, δέχθηκε επίθεση από δράστη ονόματι Οζάν Τσελτικ οποίος προσπαθώντας να αρπάξει την τσάντα της της έριξε οξύ στο πρόσωπο.

…..

Η 19χρονη Μπερφιν Οζεκ από την επίθεση έχασε το ένα της μάτι. Επίσης έχει διαταραχές στην όραση με το άλλο μάτι, ενώ υπάρχουν σοβαρά εγκαύματα στο σύνολο του προσώπου της. Σύμφωνα με την είδηση από την İleri Haber του Τουγκαι Τζανταν, μετά από την επίθεση ο Οζάν Τσελτικ συνελήφθη και προφυλακίστηκε αλλά η δίκη του δεν άρχισε ακόμη.

Στο διάστημα που μεσολάβησε η κοπέλα έκανε πολλές εγχειρήσεις σχετικά με τα εγκαύματα και τα μάτια της. Αλλά για την θεραπεία της χρειάζονται ακόμα 400.000 λίρες για τις εγχειρήσεις που πρέπει να γίνουν. Αλληλεγγύη από γυναίκες για την Μπερφιν Για να πληρωθεί αυτό το μεγάλο ποσό που χρειάζεται για την υγεία της κοπέλας η Πλατφόρμα Γυναικών Αλεξανδρέττας που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα της, ετοιμάζεται να αρχίσει μία καμπάνια αλληλεγγύης. Η Αιτεν Κιλιντς μέλος της πλατφόρμας γυναικών είπε πως “….Αφού ανακοινώσουμε τον αριθμό λογαριασμού, προσμένουμε από όλες τις γυναικείες οργανώσεις στην Τουρκία, τα συμβούλια γυναικών και όλους τους ευαίσθητους ανθρώπους να δείξουν τη στήριξή τους στην Μπερφιν. ”

https://gazeteyolculuk.net/kadinlardan-bir-erkegin-asitli-saldirisina-ugrayan-berfin-icin-dayanisma-kampanyasi?fbclid=IwAR2AIi9HZKPo0V6s1ZAIScMPQi86krw84IpYl47WDORZwiCFW_xW8CCRiB4

 

Previous Article

¨Το μήνυμα το δώσατε επαρκώς στην Άγκυρα;¨

Next Article

Η μόνη χώρα στην οποία εξήγαγε φυσικό αέριο η Τουρκία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *