Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

20 MEΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ…

No Comments Share:

Σκότωσε την 20 ημερών γυναίκα του, αλλά δεν μπόρεσε να θυμηθεί που την έθαψε

37081_2625_22062013165950_1

Ο 23 ετών Σελτσούκ Ντογάν στο Ντογούμπαγιαζίτ του νομού Άγρι, σκότωσε την 20 ημερών γυναίκα του Ντιλάν Ντογάν, έθαψε το πτώμα της, και μετά πήγε και παραδόθηκε στην αστυνομία. Ο Ντογάν δεν μπόρεσε να θυμηθεί που έθαψε το πτώμα της.

37081_2625_22062013165950_5

Ο Σελτσούκ Ντογάν κάτοικος της συνοικίας Ειρήνη που με το όχημα-κλούβα που είχε μοίραζε τρόφιμα σε μπακάληδες, είχε μείνει 1 χρόνο αρραβωνιασμένος με την 18 χρονών τότε κόρη της θείας του Ντιλάν Ντογάν, και τελικά πριν από τρεις εβδομάδες την παντρεύτηκε. Μεταξύ του ζευγαριού ξέσπασε σφοδρή ασυμφωνία. Ο Ντογάν πριν από τρεις μέρες πήρε τηλέφωνο στην οικογένεια της γυναίκας του και τους είπε πως ¨η κόρη σας αγνοείται¨. Μετά από αυτό η οικογένεια της μαζί με γείτονες άρχισαν να την αναζητούν. Και ενώ διαρκούσαν οι έρευνες, χτες κατά τις 16.00 ο Σελτσούκ Ντογάν πήγε στην αστυνομία του Ντογουμπαγιαζίτ και δήλωσε πως σκότωσε την γυναίκα του λόγω ασυμφωνίας. Στην πρώτη του κατάθεση στην οποία και παραδέχτηκε το έγκλημα του, ενημέρωσε πως το πτώμα της συζύγου του είναι σε απόσταση 35 χλμ κοντά στο χωριό Μπουλάκμπασί. Μετά από αυτό με εισαγγελική εντολή, έβαλαν αλεξίσφαιρο γιλέκο στον Ντογάν και κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας τον πήγαν να τους δείξει το μέρος όπου έθαψε την γυναίκα του.

Ο Σελτσούκ Ντογάν όμως δεν μπόρεσε να θυμηθεί το μέρος όπου την έθαψε , και έτσι τον μετέφεραν πάλι στην αστυνομία. Ο Αλή Ορούτς-θείος της Ντιλάν που μετέχει στις έρευνες εξέφρασε την μεγάλη τους θλίψη για το γεγονός.

 DHA 22/6/2013

Previous Article

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ !

Next Article

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *