Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ¨ΠΛΑΣΤΙΚΗ¨ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ…

0 σχόλια Share:

Δεν μου πέρασε από το μυαλό να ρωτήσω για το πτυχίο του

Στα Άδανα η 22 ετών νοσοκόμα Μερβέ Κελές κατήγγειλε κομμωτή η οποία της συστήθηκε ως γιατρός και της έκανε προσθετική χειλιών, αλλά πρήστηκαν τα χείλη της.

Η 22 ετών νοσοκόμα Μερβέ Κελές στα Άδανα, όταν ξαφνικά πρήστηκαν τα χείλη της και πήγε στο νοσοκομείο, κατήγγειλε μια κομμώτρια η οποία της είχε συστηθεί ως γιατρός και της είχε κάνει την προσθετική.

Η Μερβέ Κελές που εργάζεται ως νοσοκόμα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Μπαλτσαλί της Τσουκούροβας, μετά από πρόταση της φίλης της Ζ.Λ. η οποία είχε κάνει προσθετική στο στήθος και στα οπίσθια, αποφάσισε να κάνει μόνιμη προσθετική χειλιών. Γνωρίστηκε με την κομμώτρια γυναικών Σ.Γ. η οποία της συστήθηκε ως γιατρός.Στις 12 Απριλίου στο σπίτι της Μερβέ Κελές, της έκανε την μόνιμη προσθετική κάνοντας της 26 ενέσεις στα χείλια.  Λίγο αργότερα η Μερβέ Κελές αρρώστησε και πήγε αρχικά σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο και μετά στο νοσοκομείο όπου η ίδια εργάζεται.  Αμέσως εισήχθη στο τμήμα Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, ενώ έκανε και καταγγελία στην αστυνομία σχετικά με την Σ.Γ.

Πως συνέβη ;

Στο νοσοκομείο η Μερβέ Κελές περιγράφοντας αυτά που της συνέβησαν είπε:

¨Εκ γενετής στο κάτω αριστερά χείλος μου υπήρχε ένα είδος παραμόρφωσης. Πάντοτε σκεφτόμουν να κάνω μια μόνιμη προσθετική. Μετά από παρότρυνση από την φίλη μου την Ζ.Λ. γνωρίστηκα με την Σ.Γ. που μου συστήθηκε ως γιατρός. Στην φίλη μου της έκανε συνεδρίες προσθετικής σε στήθος και οπίσθια. Αρχικά με την Σ.Γ. συμφωνήσαμε για προσωρινό εμφύτευμα. Μου έκανε προσωρινό και μου είπε ότι θα διαρκούσε 2-3 μήνες, αλλά το εμφύτευμα σε μια εβδομάδα  έλιωσε. Της είπα εγώ να κάνουμε το μόνιμο. Μου είπε πως έχει κλινική δική της η οποία τώρα ανακαινίζεται, αλλά στους VIP πελάτες μπορεί και πηγαίνει στα σπίτια τους. Και εγώ την πίστεψα. Στις 12 Απριλίου έκανα το μόνιμο εμφύτευμα. Περίπου μία ώρα μετά είχα ρίγος, τρέμουλο και πυρετό. Πίστεψα πως αυτά οφειλόταν στις 26 ενέσεις που έκανα στα χείλη μου.Μια μέρα μετά τα χείλη μου πρήστηκαν πολύ. Συνομίλησα μαζί της και μου είπε πως θα μολύνθηκα και θα πρέπει να πάω σε γιατρό. Πήγα σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Μετά όταν πρήστηκε ακόμη περισσότερο το πρόσωπο, τα αυτιά μου, τα μάτια μου και η μύτη μου πήγα στο νοσοκομείο όπου εργάζομαι.
…………..

Δεν μου πέρασε από το μυαλό να της πως ¨Οκ γιατρός είσαι αλλά που είναι το δίπλωμα σου;¨. Μακάρι να μου είχε περάσει από το μυαλό να ρωτήσω, αλλά δεν μου πέρασε. Μετά από την ιατρική βεβαίωση θα πάω την υπόθεση στον εισαγγελέα Θα κάνω μήνυση και αγωγή. Διότι είμαι μόλις 22 χρονών και κινδυνεύω να χάσω τα χείλη μου. Αυτό το ξένο υλικό πρέπει τώρα να βγει από τα χείλη μου.  Και επειδή αυτό το άτομο δεν είπε τι υλικό είναι, οι γιατροί δεν μπορούν να το βγάλουν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσω τα χείλη μου. Μετανιώνω……¨

…………………

http://www.dha.com.tr/diplomasini-sormak-aklima-gelmedi_1500194.html

2/5/2017

Previous Article

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ YPG

Next Article

¨ΩΣ ΕΔΩ Η ΦΙΛΙΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *