Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

No Comments Share:

Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων : Δεν επιτρέπεται να κάνεις τατουάζ

fft64_mf1743464

Το Ανώτατο Συμβούλιο της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων απαντώντας σε ερώτημα πολίτη σχετικά με το αν επιτρέπεται το τατουάζ έκρινε πως το να κάνει κάποιος τατουάζ είναι αμαρτία. Ενώ στο ερώτημα αν ¨Επιτρέπεται το σκουλαρίκι στους άντρες¨ η απάντηση που ήρθε είναι πως ¨είναι κάτι απεχθές¨.

Το Ανώτατο Συμβούλιο της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων, αξιολογώντας τα ερωτήματα που έρχονται από πολίτες σχετικά με την καθημερινή ζωή, έκρινε πως το τατουάζ δεν επιτρέπεται.

Το συμβούλιο στην απόφαση του επισημαίνει πως τα τατουάζ που γίνονται με ενέσεις που χτυπιούνται στο σώμα και με μπογιές που εκχύνονται σε τρύπες, αποτελούν ένα αρχαίο έθιμο αμορφωσιάς.

Στην ανακοίνωση του το συμβούλιο εστιάζει στην βλάβη που επιφέρουν στην υγεία τα τατουάζ.

…………..

Στην ερώτηση ενός πολίτη σχετικά με το αν επιτρέπεται το σκουλαρίκι στους άντρες, δόθηκε απάντηση στην οποία αναφέρεται πως από την εποχή του προφήτη Μωάμεθ μέχρι σήμερα τα σκουλαρίκια χρησιμοποιούνται για τον στολισμό μόνο των γυναικών. Επίσης αναφέρεται πως το τρύπημα του αυτιού και το φόρεμα σκουλαρικιού σύμφωνα με τα γενικά ήθη των μουσουλμάνων αποτελεί έναν τρόπο στολίσματος των γυναικών.

………….

Εφ Ραντικάλ 2/11/2013

Previous Article

1915, ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ…

Next Article

TA ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *