Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΝΕΡ ΣΑΣ !

No Comments Share:

Εφ. Ζαμάν 29-6-2011

Προσοχή όταν τρώτε γύρο κοτόπουλο

 Καθώς η κατανάλωση του γύρου από κοτόπουλο αυξάνεται λόγω της φτηνής του τιμής, αρχίζουν κάποιοι να προσθέτουν μέσα δέρματα, εντόσθια και άλλα υποπροϊόντα κρέατος.

Ο γύρος κοτόπουλο έχει μεγάλη ζήτηση στα κέντρα των πόλεων, στα σχολεία, στα φροντιστήρια, στις καφετέριες και στα ΚΤΕΛ, λόγω της φτηνής τιμής του αλλά και της εύκολης προετοιμασίας του. Στο επονομαζόμενο και ως τουρκικής καταγωγής φάστ φούντ, το ψωμάκι που έχει μέσα γύρο κοτόπουλο μαζί με το αριάνι μπορεί να πέσει ακόμη και στην τιμή της 1 λίρας.

Στις δηλώσεις που έκανε στον ανταποκριτή του πρακτορείου ΑΑ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων Τουρκίας Σεφίκ Ασλάν, ανέφερε ότι ο καταναλωτής πλέον για λόγους υγείας και φτήνειας κατευθύνεται  στο λευκό κρέας, και έτσι αυξήθηκε η κατανάλωση του γύρου κοτόπουλου λόγω της εύκολης παραγωγής και της αυξημένης κατανάλωσης.

Ο Ασλάν ανέφερε πως κάποιοι ¨ξύπνιοι¨ για να αυξήσουν τα κέρδη τους προσθέτουν στον γύρο κοτόπουλο, από τμήματα του εντέρου και εντόσθια μέχρι και ψιλοκομμένο δέρμα κοτόπουλου.

……………….

Ο Ασλάν αναφέρει ότι όταν προσθέτουν τέτοια κρέατα στον γύρο, για να μην γίνουν αντιληπτοί προσθέτουν μέσα και πολλά μπαχάρια.

……………..

 

Previous Article

ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΛΙΚΟΥ : 1 ΝΕΚΡΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *